promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Grincs című animáció hozta a legtöbb pénzt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Karácsony mániás vagyok, imádom, de az nekem se jön be, hogy már novemberben ekörül forog a világ. Egyre előrébb hozzuk az ünnepet, és a tengerentúli mozik sem vártak A Grinccsel, inkább bedobták most a premiert. Ezzel nem is lőttek mellé, mert az emberek már hangulatba akartak kerülni, így ez végzett az első helyen 66 millióval. Így a harmadik legerősebb animációs nyitányt tudhatja maga mögött és rengeteg pénzt fog termelni az ünnepekig, ebben biztosak lehetünk. Nálunk a premierrel megvárják a december 6-ot.

Az ezüstérmes a Bohém rapszódia lett 30 millióval és világszinten már 285 milliónál jár. A kritikusok belekötöttek a Freddie Mercury filmbe, és rengetegen lehúzták. Az alkotás azonban teszi a dolgát, hozza a pénzt, és a közönséget is hidegen hagyja mit írogatnak a szakértők, mivel 8,4 ponttal virít jelenleg IMDb-n. Lehet túl magas volt az elvárás vele kapcsolatban? Ezt tényleg döntse el mindenki saját maga. Mi megnéztük, és meg is írtuk róla a véleményünket, amit ide kattintva olvashatjátok el.

A harmadik helyen szomorkodhatunk, mivel ezt az Overlord szerezte meg. Nem, ne azért szomorkodjunk, mert bronzérmes lesz, hanem azért, mert nem mutatják be nálunk, ami szerintem egy hatalmas baklövés. Amikor felvezettem gyakorlatilag egy afféle Wolfenstein filmnek kiáltottam ki, mert valójában az is. Amcsi katonák kontra nácik, kontra nácik által kikísérletezett zombik és még ott virít J. J. Abrams neve is. Jelenleg lehet várni DVD-n sajnos, így jártunk.

A negyedik helyen A diótörő és a négy birodalom áll, ami eddig bukta, mert még világszinten se tudta visszahozni a gyártási költségét, ami 120 millió. Eddig 96 milliót tudott összelapátolni.

A tetovált lány amerikai változatai is bukások, ami érthető, mert annyira jó az eredeti, hogy tök felesleges dolgot művelnek vele. Fede Alvarez Ami nem öl megje 8 milliót hozott a hétvégén Amerikában. Ezzel csak annyi a baj, hogy ez bizony premier volt. Mi is ott láttuk, és nem akarjuk lelőni a poént, így inkább olvassátok el.

(Torony) 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás