Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Na, melyik karakter történetét meséli el a Breaking Bad film?

Na, melyik karakter történetét meséli el a Breaking Bad film?

Zene, Film & Kultúra

Na, melyik karakter történetét meséli el a Breaking Bad film?

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:16
Mivel napvilágra került, hogy a Breaking Bad franchise folytatódik egy filmmel, így már nem volt sok hátra, hogy az is lelepleződjön, kinek a történetét akarják elmesélni a készítők. A Greenbriar című alkotásról annyit tudtunk eddig, hogy egy fogva tartott ember szabadulásáról, és meneküléséről szól majd.

Na, kinek a neve ugrott be mindenkinek elsőre a rajongók között? Naná, hogy Jesse Pinkman karaktere, és nem is lőttünk mellé, mert bizony Aaron Paul lesz a főszereplő!

A sorozat végén ugyebár Jesset fogva tartották, hogy gyártsa a Heisenberg-féle metamfetamint. Az utolsó részben Walter White utazott a segítségére, hogy bosszút állhasson a másik bandán, és persze ki is szabadítsa egykori társát, akinek jócskán felborította az életét. Ha volt is nézeteltérésük Walterral, itt egy apa-fiú kapocs alakult ki, mindig lojálisak maradtak egymáshoz. Waltert bántotta is a lelkiismeret rendesen, ezért is akart pontot tenni ennek az egésznek a végére.

Vince Gilligan érezhetően nyitva is akarta hagyni a Pinkman szálat, mivel a végén Jesse kisírt szemekkel felszabadulva elautózik a semmibe, miután a maga módján elbúcsúzik Waltertől. Még előfordulhat, hogy a Better Call Saulban is találkozhatunk vele, mivel ott is a fekete-fehér részek a jelenben játszódnak, vagy akár Saul Goodman is feltűnhet a filmben, akinek most éppenséggel egy kis péksége van.

A rajongók persze már azt is találgatják, hogy hiába látjuk Waltert az utolsó jelenetben összeesni, de mivan, ha nem halt meg? Őszintén, szerintem meghalt, nagyon felborítaná a filmet, ha ő éppen börtönben csücsülne, de ki tudja? Viszont szerintem Gilligan azt a ziccert nem fogja kihagyni, hogy ne hozza elő Walter karakterét, akár csak 1-2 visszaemlékezés erejéig.

A forgatás kezdetét november közepe, december eleje körül kezdik, és februárra már szeretnének is végezni vele. Nagyon jó lenne, ha már 2019-ben láthatnánk az alkotást. Sok izgalmas dolog lesz a Breaking Bad körül, mert lassan a Better Call Saulnak is pontot kell tenni a végére.

(Torony)