promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vissza a '90-es évekbe: Budapestre jön a Backstreet Boys!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mindenki, aki a '90-es években élte serdülőkorát, és titokban, a paplan alatt vagy maximum hangerőn a szoba közepén hallgatta az akkori időszak fiúcsapatának füllbemászóan tartalom nélküli dalait, most dobja el, ami a kezében van. A divatos ruhákban, valamint frizurákban női szíveket és lábakat ledöntő ötösfogata, a Backstreet Boys ugyanis Budapestre látogat.

Egyszerűen katartikus élményben lehet tehát részünk azoknak, akiknek sikerül jegyet szerezniük, hiszen olyan csodálatos alkotások mellett, mint a Larger than life, az Everybody vagy épp az I Want It That Way' élhetik újra át gyerekkori élményeiket.

A banda tagjai: AJ McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson, valamint Brian Littrell a 2019. május 11-én indulnak el a DNA World Tour elnevezésű turnéjukkal és több mint három hónap alatt végigjárják Európát és Észak-Amerikát. A turné egyik állomása pedig Budapest lesz.

Érdemes tehát bevésni grafit ceruzával a határidőnaplóba: Backstreet Boys koncert június 25-én a Papp László Budapest Sportarénában.

A hír megjelenésével egyidőben jelent meg a csapat új dala. Aki november 13-án délután 3-ig megrendeli az új albumot, annak elővásárlási joga lesz a jegyekre pont úgy, ahogy a hivatalos fan club tagjainak. Az elővásárlás november 14-én 10 órától, a „szimpla” jegyértékesítés pedig november 16-án 10 órától kezdődik.
Aki viszont addig önfeledt mulatozásba kezdene, első lépésként ajánljuk az alábbi muzsikát:

És ne feledjük, hogy micsoda év lesz a következő: hiszen a Spice Girls is újra színpadon, igaz, csak Nagy-Britanniában.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás