Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett A kis kedvencek titkos élete 2 előzetese

Megérkezett A kis kedvencek titkos élete 2 előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett A kis kedvencek titkos élete 2 előzetese

Zene, Film & Kultúra

Promotions 20:24
Mivel 2019 nyarának elején már a mozikba kerül a második felvonás, így a készítők elérkezettnek látták az időt, hogy bedobják a kedvcsinálót a közönségnek. Az amerikai premier legalábbis június elején lesz, de nagyon úgy néz ki hozzánk csak egy hónapra rá, július 4-én fog befutni.

Az első rész előzetesével engem igazán sikerült felültetni, mert azt hittem, ez egy olyan animációs film lesz, amiben megyünk házról házra,és belenézhetünk mit csinálnak a kis kedvencek, amíg mi nem vagyunk otthon. Mármint, hogy az egész mozi erről fog szólni, és részekre lesz bontva, mi meg kacagunk a jobbnál jobb szituációkon.

Mint kiderült, ez csak a film eleje, utána pedig sikerült elővenni egy lerágott csont sztorit. Nem arról van szó, hogy nem néztem meg egyszer, csak nem erre számítottam, és ha tudom mivan, egyáltalán nem érdekelt volna. A frissebbek közül nekem még mindig a Zootropolis áll az első helyen.

A kedvencek jól muzsikáltak, és 875 millió dollárt tettek le az asztalra világszinten. Bár az is igaz, hogy az efféle animációs filmeknek már nagyon rosszaknak kell lenniük, hogy ne muzsikáljanak jól. Van rá sansz, ha okosan dobják be, akkor a második rész ennél is többet fog hozni.

Úgy tűnik több kedvcsináló részletet is fogunk kapni, ahol az elsőnél Max áll a középpontban. A hivatalos honlapot figyelgetve mindig találkozhatunk majd friss trailerekkel. A kutyus hangját Louis C.K. adta, de ő most épp szexuális zaklatási pihenőn van, így Patton Oswalt vette át a szinkront, aki nagyon jó választás.

Hogy vicces lesz-e az új rész? Hát az első előzetes alapján egészen biztosan!

(Torony)