promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemsokára indul a Breaking Bad film forgatása
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Idén lett 10 éves a Breaking Bad, amit mi is felköszöntöttünk pár érdekességgel. A többség a világ legjobb sorozatának tartja, köztük jómagam is. (Bocsi Trónok harca.) Ezért nem is csoda, hogy a készítők elképzeltek neki egy franchise univerzumot, ami már elég szépen kezd építkezni.

Ennek az első eleme a Better Call Saul lett, ami még mindig fut az AMC-n, és ugyebár Saul Goodman megszületését, valamint Gustavo „Gus” Fring felemelkedését mutatja be. Ennek nemrég fejeződött be a 4. évada, és már érezni a levegőben, hogy nem lehet majd sokáig húzni. Még nincsen bejelentve, hogy az ötödik lesz az utolsó évad, de szerintünk a hatodiknál mindenképpen zárni kellene, ráadásul úgy, hogy nagyobbat üssön, mint Mike Tyson fénykorában.

Vince Gilligan annyira megimádta ezt a világot, hogy egyáltalán nem akarja elengedni, ami a rajongóknak nagyon jó hír. Most azonban nem sorozaton gondolkodik, hanem egy egész estés mozifilmen, amit a hírek szerint ő írna és rendezne.

Először a The Albuquerque Journal szúrta ki, hogy már folynak a 2 órás mozi előkészületei, ezek után pedig az összes nagyobb külföldi filmes portál megerősítette, akik tényleg közel vannak a tűzhöz, szóval már nem pletykáról beszélünk.

Az alkotás címe az lesz, hogy „Greenbriar”, és egy fogva tartott ember szabadulásáról, és meneküléséről szól majd. Ennél többet nem lehet tudni a sztoriról, ahogy azt sem, hogy ki lesz az az ember. Azonban Gilligan agytekervényeit ismerve, ha ez egy olyan sztori, aminek köze van a Breaking Badhez, akkor biztosan elő fog hozni valamilyen jól ismert szereplőt a szériából.

A stáb nem totojázik, és már most a hónap közepén el is kezdik forgatni a művet, amivel február elejéig végezni akarnak. Sokan azt feltételezik, hogy Gilligan Sony TV-vel kötött szerződése miatt a film nem a mozikban, hanem a televízióban debütálna. Hát, ez is rövidesen ki fog derülni.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás