promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirakhatják otthonából a Metal Ladyt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Kérem, ne tegyenek tönkre, ne vegyék el az otthonomat!
– írta közösségi oldalán Bíró Ica, aki reménytelen helyzetben van.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

Újabb Retro Ica ...?

Ica Biró (@biroica) által megosztott bejegyzés,


A Metal Ladyként ismert énekes, modell tíz évvel ezelőtt vett fel svájci frank alapú hitelt. Ám az elmúlt években a hitel törlesztője háromszoroságra emelkedett, s ezt már nem tudta fizetni, és a bankkal se sikerült megállapodnia. Adósságkezelő céggel is pereskedett, de nem tudtak mit tenni azzal, hogy a bank több tízmillió forintot követel rajta.

A rendőrök már egyszer kimentek hozzá és jelezték, hogy ellicitálták a lakását, és aláírattak vele egy papírt, hogy elhagyja az ingatlant. Ha ezt nem tette volna meg, akkor leszerelték volna a zárat.
Ebbe bele lehet dögleni. Ezt, amíg élek, ki nem tudom fizetni! Ez embertelen, több embert a halálba sodor, barátnőim lettek öngyilkosok, ez tarthatatlan állapot. Az idegösszeomlás állapotában vagyok. Sok rossz tünetem van, amire vigyázni kell, kezelést is kapok, úgyhogy felügyelet alatt vagyok. Egyszerre mindenemre rátette a kezét ez a végrehajtósdi. Szinte ellehetetlenített teljesen, és azt se tudtam, merre fussak. Próbál az ember védekezni, az utolsó csepp erőmmel is védem azt, amit egy élet munkájával a szüleim és én a munkámmal összehoztam
mondta az RTL Klub Story Extra című műsorának kamerája előtt Bíró Ica.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás