promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Spice Girls bejelentette, hogy 2019-ben turnéra indul
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A '90-es évek népszerű lánybandája a Spice Girls kislányok millióit bolondította meg. A csajos estek elmaradhatatlan darabja volt a banda Wannabe című őrült klasszikusa. A dinamikusan semmitmondó, mégis a rajongókat az őrület határáig elkísérű muzsika valószínűleg újra fel fog csendülni 2019-ben. Na, nem a rádióban, hanem egy turné keretében. Az együttes ugyanis november 5-én bejelentette, hogy újra összeállnak, mint a lovak kánikulában, a napokban pedig azt is közölték, mely helyszíneken lehet őket rajongásig imádni, sikítozva fogadni.

Azt azért jó ha tudja az egyszerű ember, hogy Victoria Beckham, bandanevén Posh Spice kihagyja a mókát. Mint jelezte, szíve csücske a Spice Girls, sokat köszönhet a bandának, de inkább üzleti vállalkozására, illetve családjára koncentrál.

De a lényeg: június elsején veszi kezdetét a koncertkörút, az előzenekart a 29 éves Jess Glynne adja majd. A manchesteri Etihad Stadiumból – Coventry, Sunderland, Edinburgh és Bristol érintésével – egészen a fővárosig ér majd a turné, a Wembley Arénás fellépésig.

A végére pedig álljon itt az első mondatokban már említett Wannabe. A kislemez 1996-ban jelent meg és 37 ország zenei toplistáján is az első helyig jutott. Hát, de kérem, micsoda darab ez:

A végére egy kis fejtágítás. Valószínűleg kevesen tudják, hogy a bandának eredetileg volt egy Michelle nevű tagja (Smart Spice, azaz Okos „Spice”), a nevük pedig a Touch (Érintés) volt majdnem két éven át. A névváltoztatásról a lányok maguk döntöttek, amikor 1995-ben otthagyták az őket felfedező menedzsmentet, és a beteg édesanyja ápolása miatt kiszálló Michelle helyett bevették köreikbe Emma Buntont, azaz Baby Spice-t.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás