promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapestet is útba ejti a Muse a világkörüli turnéján
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A számok megalkotásában olyan díjnyertes producerek is közreműködtek, mint Rich Costey, Mike Elizondo, Shellback és Timbaland. A banda az albumborítót sem bízta a véletlenre, az akotást a Stranger Things és a Jurrasic Park poszterének megálmodója, a népszerű grafikus Kyle Lambert tervezte. Az új lemezzel már mi is foglalkoztunk egy kicsit, ezt ide kattintva éritek el.

Utolsó lemezük, a Drones, amely 2015 júniusában jelent meg, 21 országban debütált a slágerlista első helyén, többek között az Egyesült Államokban is. Az album Grammy-díjat kapott, mint az év rock albuma – ez volt a csapat második Grammy nyertes lemeze. 1994-es megalakulásuk óta a Muse hét stúdióalbumot jelentetett meg, amelyek több mint 20 millió példányban keltek el világszerte.

Széles körben elismerten a Muse a világ egyik legjobb koncertzenekara, amely számtalan zenei díjat nyert már, a két Grammy-n kívül többek között egy American Music, öt MTV Europe, két Brit, tíz NME és hét Q Awards tulajdonosai.

A zenekar turnéja február 22-én indul és érinti az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság, valamint Európa nagyobb arénáit. A Muse nálunk 2019. május 28-án a Budapest Aréna színpadán lesz látható.

Minden koncertjegy-tulajdonos jogosulttá válik az új album egy ingyenes példányára, amelyet december 3-tól lehet beváltani.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás