Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Budapestet is útba ejti a Muse a világkörüli turnéján

Budapestet is útba ejti a Muse a világkörüli turnéján

Zene, Film & Kultúra

Budapestet is útba ejti a Muse a világkörüli turnéján

Zene, Film & Kultúra

Promotions 16:42
A számok megalkotásában olyan díjnyertes producerek is közreműködtek, mint Rich Costey, Mike Elizondo, Shellback és Timbaland. A banda az albumborítót sem bízta a véletlenre, az akotást a Stranger Things és a Jurrasic Park poszterének megálmodója, a népszerű grafikus Kyle Lambert tervezte. Az új lemezzel már mi is foglalkoztunk egy kicsit, ezt ide kattintva éritek el.

Utolsó lemezük, a Drones, amely 2015 júniusában jelent meg, 21 országban debütált a slágerlista első helyén, többek között az Egyesült Államokban is. Az album Grammy-díjat kapott, mint az év rock albuma – ez volt a csapat második Grammy nyertes lemeze. 1994-es megalakulásuk óta a Muse hét stúdióalbumot jelentetett meg, amelyek több mint 20 millió példányban keltek el világszerte.

Széles körben elismerten a Muse a világ egyik legjobb koncertzenekara, amely számtalan zenei díjat nyert már, a két Grammy-n kívül többek között egy American Music, öt MTV Europe, két Brit, tíz NME és hét Q Awards tulajdonosai.

A zenekar turnéja február 22-én indul és érinti az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság, valamint Európa nagyobb arénáit. A Muse nálunk 2019. május 28-án a Budapest Aréna színpadán lesz látható.

Minden koncertjegy-tulajdonos jogosulttá válik az új album egy ingyenes példányára, amelyet december 3-tól lehet beváltani.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria