Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Adam Sandler rappelt egy kiválót a stand-up műsorában

Adam Sandler rappelt egy kiválót a stand-up műsorában

Zene, Film & Kultúra

Adam Sandler rappelt egy kiválót a stand-up műsorában

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:05
Sandler visszatért az alapokhoz, és tolt egy vérbeli stand-up showt. A Netflix még az előzetessel is merészre vállalkozott, mivel úgy vágták össze, hogy abba ne legyen egyetlen egy poén sem. De a nagy rajongóknak ez nem is baj, mert tudják, hogy iszonyatosan jó fellépéseket szokott csinálni.

A színész amúgy is, mint sok nagy név, a Saturday Night Live humoristájaként kezdte, akárcsak Eddie Murphy, Jim Carrey, Bill Murray, de még napestig sorolhatnánk a nagy neveket, akiket kinevelt a műsor Hollywood legnagyobb vígjátékosainak.

Adam Sandler pont megosztó személyiség az emberek között, mert a kritikusok többsége szerint is suttyóvígjátékaival egy réteget céloz meg, amit vagy nagyon lehet imádni, vagy nagyon lehet utálni. Ezt persze nem úgy kell érteni, igazi tahó poénok mondjuk egy Brickleberryben vannak, Sandler a vígjátékaiban inkább a már lerágott csont fingós vicceket szereti előhúzni, amivel nem lehet mellélőni. Ezek mellett persze nagyon tehetséges.

A műsor amúgy már kint van, de úgy tudom még nincs hozzá magyar felirat, szóval azok tudják élvezni, akiknek kisujjból megy az angol poénok fordítása. Addig is itt van egy kis kedvcsináló a rap számával, a ” Phone Wallet Keys”, vagyis telefon, pénztárca, kulcs, meg még a többi a dolog, amire nagyon nagy szükség lehet a zsebben, táskában.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria