Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rohammentő szállította kórházba Kálloy Molnár Pétert

Rohammentő szállította kórházba Kálloy Molnár Pétert

Zene, Film & Kultúra

Rohammentő szállította kórházba Kálloy Molnár Pétert

Zene, Film & Kultúra

Promotions 10:11
Vasárnap este játszották az Operettszínházban Luxemburg grófját, ahol a második felvonásra visszatérő közönség egy ideig hiába várta, hogy felgördüljön a függöny – írta a közösségi oldalon az egyik néző. Tapssal kezdtek tiltakozni a késés miatt, amikor bemondták, hogy Kálloy Molnár Péter rosszul lett, és helyette Földes Tamás folytatja az előadást. Addig várniuk kellett, amíg a színész beér a színházba.

A lap úgy tudja, hogy a színfalak mögött kezelésbe vették a Kálloy Molnár Pétert, a mentők szakszerű ellátásban részesítették, majd kórházba szállították. A pontos diagnózisról semmit sem tudni, annyi bizonyos, hogy a színész mellkasi fájdalmakra panaszkodott.
Nem vettünk észre semmit Péter rosszullétéből, de a szünetben láttuk, hogy valami nagyon nincs rendben, és alig pár perc múlva már a mentők is megérkeztek. Nagyon izgulok érte, remélem, semmi komolyabb baja nem lesz
– mondta a lapnak a darab egyik névtelen szereplője.
A Bors megpróbálta elérni a színészt és családját is, de nem járt sikerrel. Úgy tudják, hogy a színház sem tud semmi biztosat a művész állapotáról.

Annyi biztos, hogy a Dunakeszi Teátrum hivatalos oldalán már közzétették, hogy Kálloy Molnár Péter betegsége miatt elmarad a Kövek a zsebben keddre meghirdetett előadása, melynek jegyei visszaválthatók.
(Promotions Media)

Borítókép: Facebook