Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Cosmic Gate és Jason Ross összerakott egy csodát

A Cosmic Gate és Jason Ross összerakott egy csodát

Zene, Film & Kultúra

A Cosmic Gate és Jason Ross összerakott egy csodát

Zene, Film & Kultúra

Promotions 22:23
Nem is csoda, hogy a dal Above and Beyond kiadójánál, vagyis az Anjunabeatsnél látott napvilágot. A trió továbbra is annyira figyel az igényességre, hogy egyszerűen nem szoktak rossz számokat kiadni, de talán még közepeseket sem nagyon.

Az Awakennek amúgy már volt egy premierje a Group Therapy 300-on, és már ott teljesen katarzisba került rá a közönség. Nem is csoda, mert a duó és Ross is mindig természetfeletti dallamokkal szokta megajándékozni a rajongókat.

A felépítés a szokásos: masszív ütemek és basszus, ezután jön a chill és a teljes agykikapcsolás, ami csodálatos, majd a drop résznél akár már táncra is perdülhetünk, ha nagyon akarunk, mivel ott tényleg beteljesedik minden.

A német producer párost és az amerikai lemezlovas Ross-t tényleg nagy ötlet volt összeereszteni, mivel őszi napsütést tud hozni mindenhová a daluk, még akkor is, ha éppen szürke az ég. Én azt mondom, még akkor is érdemes neki egy esélyt adnunk, ha még nem is rajongunk annyira az elektronikus zenéért, mert a dallamvilág mindenért kárpótol.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria