promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem kispályázik az RTL Klub, három saját gyártású sorozattal száll ringbe
Borítókép:  Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az egyik legnagyobb bejelentéssel Kolosi Péter, a piacvezető RTL Klub vezérigazgató-helyettese jelentkezett, aki elmondta, hogy jövőre három saját gyártású sorozat is indul a csatornán.
Az egyik egy telenovella lesz Drága örökösök címmel, horvát formátum alapján, a Contentlab fejlesztésében.
A másik egy heti széria lesz Alvilág címmel, amely a holland Penoza, Magyarországon a Fű és fehér por címmel bemutatott sorozat hazai adaptációja. Az Alvilág epizódjait Ujj Mészáros Károly rendezi, Balsai Móni főszereplésével. Ők ketten gyakran dolgoznak együtt, például a Liza, a rókatündérben, illetve legutóbb az X – A rendszerből törölve című filmben. Utóbbi filmnek a Napszállta vagy a Budapest Noir mellett szintén az RTL-en lesz majd a tévés premierje jövőre.
A harmadik, szintén 2019-ben induló RTL-sorozat címe Mellékhatás, ez teljesen magyar fejlesztés lesz a Solaz Mediatol, Tenki Réka és Nagy Zsolt főszereplésével, és a cselekménye a béranya-jelenség körül forog. Rendezője A Tanár című sorozatban is dolgozó Kovács Dániel Richárd lesz, írója Gasztonyi Kálmán
– írja a portál.

Néhány más bejelentést is tettek a különböző csatornák vezetői:
  • November 25-én a Spektrumon indul egy saját gyártású sorozat Volt egyszer egy Vadkelet címmel. A műsor ötrészes és Emir Kusturica lesz a műsorvezető, aki olyan témákat érint benne, mint a pornóipar, a fashionisták, az okkultisták, az újgazdagok, vagy a gasztronómia.
  • A Viacom elindítja a több országban már működő Paramount+ és a Nickelodeon Play SVOD-szolgáltatásokat. Az előbbin Viacom portfólió filmjei, realityjei és sorozatait lehet majd nézni, az ígéretek szerint már idén.
  • A Sony Pictures is teljesen magyar fejlesztésű sorozatot készít Á la carte formátumcímen, amelyet várhatóan 2019 tavaszán mutatnak be a Viasat3-on, hazai szinten nagy és ismert nevekkel. A 10 epizódos drámasorozat főrendezője  Herendi Gábor (Kincsem, Társas játék, Valami Amerika), aki rendezőtársával, Szilágyi Fannival dolgozik együtt. Az augusztus óta forgó produkciót a Paprika Studios gyártja, forgatókönyve pedig Búss Gábor Olivér (Üvegtigris), Trunkó Bence (Argo), Divinyi Réka (Csak szex és más semmi) és Rudolf Péter (Üvegtigris) írói közreműködésével készült.
(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás