Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Klasszikus a javából: új album érkezett Andrea Bocellitől

Klasszikus a javából: új album érkezett Andrea Bocellitől

Zene, Film & Kultúra

Klasszikus a javából: új album érkezett Andrea Bocellitől

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:16
Bocelli saját elmondása szerint szeretett volna visszautazni az időben, életének abba a szakaszába, amikor még bárokban zenélt. Azóta több milllió lemezt adott el, megtöltötte a világ legnagyobb stadionjait, és olyan hírességekkel énekelt együtt, mint Ed Sheeran, Ariana Grande, Jennifer Lopez vagy Céline Dion. Mégis eljött egy pont, amikor elkezdett arra vágyni, amit karrierje kezdetén érzett – ekkor kezdett ismét új, saját dalokat írni.

Ezek közül kettő már megjelent az album előfutáraként. A fiával, Matteóval közös Fall On Me (mely A diótörő és a négy birodalom című film zenéje is) alig egy hónap alatt hatalmas siker lett.


A másik kislemezt, az If Only-t Francesco Sartorival közösen jegyzi: vele együtt írta a Time To Say Goodbye-t is, mely azóta minden idők egyik legsikeresebb kislemeze lett.


Túl gyakran mondunk nemet manapság. Pedig mennyivel szebb az »igen« szó! Ezt mondjuk, amikor először csókolózunk, amikor szövetséget kötünk valakivel, amikor szeretnénk a másikat a támogatásunkról biztosítani. A »sí« pozitív, erőteljes, emberséges, jó érzést keltő szó – olyan, amire nagy szükségünk van mostanában
– mondja a világhírű crossover-művész legújabb lemezéről.

Vessük hát bele magunkat
, és ezekben a szürke őszi napokban kicsit szakadjunk ki a valóságból.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria