Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Úgy berúgott, hogy sajátja helyett más autóját törte fel

Úgy berúgott, hogy sajátja helyett más autóját törte fel

Zene, Film & Kultúra

Úgy berúgott, hogy sajátja helyett más autóját törte fel

Zene, Film & Kultúra

Promotions 12:18
A rendőrségi közlemények történetei már önmagukban is felérnek egy Örkény István novellával. Nyelvezetükről pedig csak annyit: hagy némi kívánnivalót. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerda reggeli tájékoztása kellemes indítása az esős őszi hétnek. Nézzük is mi történt.

Adott egy 38 éves magyar állampolgár, aki október 22-én este úgy döntött, hogy az ünnepre való tekintettel kissé elengedi magát, s elfogyaszt néhány pohár italt. A mulatozás, annyira jól sikerült, hogy a főszereplő illuminált állapotban indult haza, majd úgy gondolta, nem megy fel lakásába, hanem a mélygarázsban lévő autóban hajtja álomra fejét. Igaz, hogy kulcs nem volt nála, így felfeszítette a jármű ajtatját.

Ezzel mindössze két probléma akadt: rossz mélygarázsba ment, és rossz autót feszített fel. S, innentől átadjuk a szót a police.hu közleményének:
egy férfi tett bejelentést 2018. október 23-án 9 óra körül arról, hogy debreceni társasházuk mélygarázsában alszik egy férfi egy megrongált autóban. A férfi ellen a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. 

Borítókép: MTI / Marjai János

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria