promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felkészülni, vigyázz, kész, rajt! Csütörtöktől lehet jegyet venni Ed Sheeran-re
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sheeran gitáros popjával nem olyan megosztó, mint mondjuk egy Rihanna, és erősen az underground közönség is vevő rá. Voltam már olyan helyen, ahol abszolút metál arcok kértek ki tőle zenét, és buliztak rá egy nagyot.

A háromszoros Grammy-díjas angol énekes koncertjeire tehát hamar el szoktak kelni a jegyek, van ahol közel két óra alatt. De azért tegyük hozzá, hogy a Sziget nyitónapjára, ha Sheeran miatt fogyna el idő, azaz nyár előtt minden jegy, akkor az én államat is a földről kellene összekaparni. Na, de most már nézzük, hogy is néz ki az egész dolog.

Szeptember végén többállomásos koncertturnét jelentett be Ed Sheeran 2019-re, a stadion és arénakoncertek között mindössze két fesztivált, melyek egyike a Sziget lesz, augusztus 7-én, a fesztivál nyitónapján.

A turné állomásaira rohamosan fogynak a jegyek, javarészt már mind teltházas. A szigetes koncertre október 25-én délelőtt 10 órától lehet jegyet kapni, ráadásul az első 5000 db-ot early bird áron. Nos, ezekre tényleg érdemes lecsapni, ha csak a fiatal zenész miatt akarunk ott lenni.

„Miután 7, 5 és 3 napos bérleteket is árulunk, amibe beleeshet az első nap, ezért csak limitált mennyiségű napijegyet tudunk kiadni Sheeran koncertjére” – mondta Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője, aki hozzátette, hogy a Sziget nyitónapja jövőre már teljes nap lesz, azaz az Aréna és az A38 is üzemelni fog. Ez bizony még több fellépőt jelent, szóval sok más kedvencünket is elkaphatjuk.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás