promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra fellép nálunk Mark Knopfler
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mint a világ egyik legnagyobb gitárosa, Mark Knopfler több mint 120 millió albumot adott el a Dire Straits korai éveitől mostanáig. A többszörös Grammy-díjas énekes és zeneszerző csípős szövegeit és merész gitártechnikáját kombinálva alkotta meg a Dire Straits nagy slágereit, a Money For Nothing, Sultans Of Swing, Romeo And Julietvagy a Walk Of Life dalokat.

Producerként közreműködött Bob Dylan és Randy Newman albumainál is, csakúgy, mint számtalan filmzenéje esetében. Down The Road Wherever című kilencedik szólóalbuma november 16-án jelenik meg.

„A dalaim azért készülnek, hogy előadjam őket. Imádom az egész folyamatot, dalokat írni egyedül, felvenni őket a bandával, de az egészben a legjobb, élőben játszani őket a közönségnek. Szeretem az egész cirkuszt, városról városra utazni, a többi zenésszel együtt létezni, ez számomra igazi öröm. Most is nagyon várom már!” - nyilatkozta Mark Knopfler új turnéja kapcsán.

A koncertkörút áprilisban indul Barcelonában, az európai etap júliusban zárul Veronában, majd augusztus – szeptember folyamán az észak-amerikai kontinensen folytatódik. A gitáros nálunk 2019. július 9-én a Budapest Arénában teszi tiszteletét.

A hivatalos Fan Club tagok számára elérhetők október 29-én 10 órától. A regisztrált Live Nation tagok október 31-én 10 órától tudnak belépőket vásárolni, míg a teljeskörű jegyeladás november 5-én 10 órakor indul majd.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás