promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tarolt a Halloween
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Jamie Lee Curtis visszatért Laurie Strode ikonikus szerepébe, hogy Michael Myersszel befejezzék a háborút, amit anno 1978-ban elkezdtek. David Gordon Green rendezése figyelmen kívül hagyta az egykori részeket, és a klasszikus folytatását vitte filmvászonra, mint második epizódot.

Az emberek már ki voltak éhezve egy jó kis horrora, és ezt most nem is lehetne jobb filmmel kielégíteni. A Halloween 10 millióból készült, és az első hétvégéjén már 77,5 milliót tudott összekalapozni.

Minden idők legerősebb októberi nyitása a Venomhoz tartozik továbbra is 80,2 millióval. Igazából ettől nagyon nem volt messze a horror. A Venom már visszacsúszott a harmadik helyre 18,1 millióval, de ő már megtette, amit elvártak tőle: Amerikában 171, míg világszinten már 462 milliónál jár.

A Venom amúgy múlt héten még első volt, a harmadik helyet Az első embertől vette el, ami sajnos már csak ötödik. Világszinten még csak 55,5 milliónál tart a csaknem 60 millióból készült alkotás, de ezt valószínűleg majd pár díjjal jóvá fogja tenni.

Az ezüstérmet Bradley Cooper és Lady Gaga szerezte meg a Csillag születikkel, amit már szintén bemutattak. Hétvégén 19,3 milliót hozott a konyhára, Amerikában pedig 126 milliónál tart.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás