promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét jön a Cinema City Filmünnep
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Talán premier előtt Ujj Mészáros Károly friss alkotását, az X - A rendszerből törölvét várhatják a legjobban, ami egy pattanásig feszült thriller lesz. Persze csak a hazai ízek miatt írom ezt, mivel olyan filmekre ülhetünk majd be megjelenési dátum előtt, mint a a Freddie Mercury életét és munkásságát bemutató Bohém rapszódia, valamint az Egy nap ami a cannes-i filmfesztiválon bezsebelte a legjobb első filmnek járó elismerést.

A Ruben Brandt, a gyűjtő című magyar animációs akció-thriller szintén a hivatalos bemutató előtt kerül a mozikba, de ez extrát is kap majd. A filmről Csákvári Géza tart filmklubot, a Silvio és a többiek vetítése után pedig Réz András beszélget a nézőkkel.

Premiervetítésen lesz látható a 22 mérföld Mark Wahlberggel a főszerepben, a Sundance Fesztivál közönségdíjas alkotása, A bűnös, valamint a Legénybúcsú Bt. című francia komédia, a Defekt című amerikai thriller és a Libabőr 2 - Hullajó Halloween című családi vígjáték is. Műfajból nincs hiány, szóval mindenki meg fogja találni a hozzáillő filmet.

A közönségtalálkozók alkalmával a Nyitva című tabudöngető vígjáték alkotóival, Nagy Pál Orsolya rendezővel és Helmeczy Dorottya producerrel is találkozhatnak a nézők, Az első ember című Ryan Gosling filmről pedig Kárpáti György beszélget majd.

A telefonra letölthető MobileConnect alkalmazással hallás- és látássérültek is élvezhetik a Cinema City Aréna és Allee mozikban a vetítést. A 2D-s vetítéseket 850 forintért, az IMAX és 3D-seket pedig 1050 forintért láthatja a nagyérdemű.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás