promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emberrablással vádolják a Real Madrid világklasszisát
Borítókép:  Goal.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Real Madrid csatárát emberrablás miatt beperelte Léo D'Souza, a játékos korábbi ügynöke – szúrta ki az NSO a Mediapart írását. A francia portál értesülései szerint a játékosügynököt Párizsban két ember próbálta betuszkolni egy fekete furgonba, D'Souza pedig jelezte, hogy felismerte a két emberrablót, akik a Real Madrid játékosának barátai voltak. 

Továbbá arról is beszélt, hogy október 7-én este, mintha a furgon mögött látta volna Benzema körvonalát. Az ügynök szerencséje, hogy a közelben tartózkodó férfiak a segítségére sietett. D'Souza szerint korábbi pártfogoltja rendelte el az elrablását, akinek két barátja az eset után egy szállodába ment. 

A nézeteltérést 44 ezer font okozta, amelyet még Marokkóban foglaltak le a vámosok. 

Természetesen a francia csatár ügyvédje azonnal megszólalt az ügyben.
A probléma, hogy ez az ember soha nem volt Benzema ügynöke. Tudjuk azt is, hogy Karim nem volt ott akkor a helyszínen. Groteszk dolog őt emberrablással vádolni
– mondta Sylvain Cormier.

Maga a futballista is megszólalt.
Ilyen komolyan lehet a világon?
– reagált.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

KB

Karim Benzema (@karimbenzema) által megosztott bejegyzés,



Benzemának egyébként nem ez az első kétes ügye: 2015-ben azzal vádolták, hogy bűntárs volt válogatottbeli csapattársa, Mathieu Valbuena megzsarolásában. Végül az év novemberében Benzemát kihallgatta és rövid időre őrizetbe vette a francia rendőrség. Ezután a versailles-i bíróság vád alá helyezte a játékost, és további nyomozást rendelt el.

Nyolc éve pedig szexbotrányba keveredett, miután Franck Ribéryvel egy Zahia Dehár nevű prostituált szolgáltatásait vették igénybe, akiről mint kiderült, akkor még csak 17 éves volt. Ribéry elismerte a vádakat, Benzema ellenben mindent tagadott.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás