Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Király ez a srác: befutott az előzetes

Király ez a srác: befutott az előzetes

Zene, Film & Kultúra

Király ez a srác: befutott az előzetes

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:17
Cornish komikus volt, majd jött az első önálló alkotása, az Idegen arcok, amit íróként és rendezőként is jegyzett. Azóta A hangyában és a Tintinben vállalt írói szerepet, a rendezői székbe azonban most ül be újra 2011 óta. Második alkotása a Király ez a srác című tini fantasy lesz, ami első ránézésre simán jól is elsülhet.

Az Excalibur ugyebár Artúr király legendás kardja. Aki kihúzza a kőből a fegyvert, az lesz a vezető harcos, aki megvédheti a jókat a gonosztól. Ezt a főszereplőnk, a kicsit esetlen Alex teszi meg, aki ezzel nem csak gazdagabb lesz egy király karddal, de el is szabadítja a rossz mitikus erőket.

Előkerül a középkori boszorkány, Morgana, aki a lényeivel nem kisebb dolgot tervez, mint elpusztítani a világot. Hála égnek Alexnek nem kell egyedül szembeszállnia vele, csapatot verbuvál, majd jöhet a nagy összecsapás.

A filmben olyanokat láthatunk, mint Louis Ashbourne Serkis, Rebecca Ferguson, Tom Taylor és még Patrick Stewart is bevállalta Merlin szerepét. A Király ez a srác egyedi stílusú, de Cornish azért igyekszik belecsempészni a szokásos humorát, így a család és a sima fantasy rajongók is jól szórakozhatnak majd.

Jelenleg úgy néz ki a magyar premiert 2019. március 21-én tervezik, addig viszont jöjjön az előzetes!

(Torony)