promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon milyen lesz a Tom és Jerry élőszereplős változata?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Valószínűleg William Hanna és Joseph Barbera sokaknak ismerős lehet, mivel az ő fejükből pattantak ki ezek a klasszikus karakterek. Amikor anno bambultuk a Cartoon Networkot szinte többnyira csak az ő nevükkel találkoztunk.

A Warner ezeket akarja elővenni, és a retro rajzfilmekből akar egész estés mozifilmet csinálni. Nos, el se tudom képzelni milyen lesz majd a Tom és Jerry élőszereplős változata, de biztosan elkészítik. A rendezői székbe Tim Story ül be, és egy hibrid alkotást fogunk kapni, tehát valami olyasmit, mint a Space Jam, élőszereplők kontra animált rajzfilmfigurák. A forgatást már jövőre elkezdik, és ami nagyon jó hír, hogy Tom és Jerry nem fognak beszélni, akárcsak az eredeti szériában, hanem inkább majd kergetik és püfölik egymást.

A Scooby-Doo sem ússza meg a dolgot, de ezt már élőszereplős filmmel kimaxolták, ezért inkább animációban akarják visszahozni a rémeket kereső nyomozócsoport történetét.

A Jetson és a Flinstone családnak is akarnak egy külön mozit, de egyelőre nem tudni még mi velük a konkrét terv. Annyi biztos, hogy a The Flintstones kapott már élőszereplős filmet, ami rendkívül pocsékra sikeredett. Hát még a folytatása, a Viva Rock Vegas, ami 3,6-os pontszámával virít az IMDb-n.

A Warner Animation Group még tervbe vett egy kengyelfutó gyalogkakukk filmet is. A címe Coyote vs. Acme lesz. Ugyebár a prérifarkas mindig az Acme gyártól szerzi be a fegyvereket, amiket bevet a gyalogkakukk ellen, de hát ezek állandóan csődöt mondanak, vagy éppen Vili használja őket rosszul. Konkrét sztorit nem tudni, de jó lenne, ha ezt csak animációban csinálnák meg, mert szerintem teljesen felesleges lenne benne élőszereplős színész. Bár ha Leonardo DiCaprio épp szabad, akkor bevállalhatná.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás