promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi új klipjében jobban néz ki, mint valaha
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Rúzsa Magdi azok közé tartozik, akiknek jót tett a tehetségkutató, mivel azóta a legjobb és legelismertebb énekesnőjévé nőtte ki magát. Számtalan olyan dalt tett le az asztalra, ami beírta magát a magyar könnyűzene klasszikusai közé.

A többszörös platinalemezes, MTV EMA, Comet-, Artisjus- és Máté Péter-díjas énekesnő idén tavasszal jelentette meg „Légzés” című slágerét, ami azóta több mint 5 milliós YouTube nézettséget generált. Új felvétele és a hivatalos klipje egy csipet nyarat csempész a késő őszi mindennapokba.

Az „Aduász” című track Magdi eddigi egyik legslágeresebb felvétele, szóval bőven fog csorogni a rádiókból. A dalt Magdi Szakos Krisztiánnal közösen szerezte, aki alkotótársa volt az előző, közönségkedvenc dalában is: a „Légzés” elsöprő sikerei közé tartozik, hogy most nyáron 15 héten keresztül bitorolta a magyar rádiók játszási listájának első helyét.

A pörgős kisfilm az énekesnő szélvész személyiségéhez tökéletesen passzoló koncepcióra épült, Magdi pedig jobban néz ki, mint valaha. A vizuális élmény garantált, az éjszakai fényárban úszó Budapesten keresztül egy drónkamera képével követhetjük az énekes-dalszerző útját. A videóklipben a Nemzeti Színház két színművésze, Ács Eszter és Fehér Tibor is szerepet kapott.

Nem maradt más hátra, vessük bele magunkat a dalba és a kisfilmbe. Persze nem csak Rúzsa Magdi rajongóknak ajánljuk, hanem mindenkinek.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás