promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszonyatosan durván szól az új Prodigy dal
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A csapat aláírt a BMG kiadóval, akiknek már szállítják is az új lemezt, ami november 2-án érkezik No Tourists címmel. A Need Some1-ról már írtunk felvezető dalként, a Light Up the Skyt pedig ide kattintva tudjátok meghallgatni.

Liam Howlett sok vendégközreműködőt ígért, és elsőként a Ho99o9 rap-punk duójáról hullott le a lepel. A Prodigy alapítója és zeneszerzője elmondta, hogy ez volt az első dal, amit az albumra írt, és már nagyon régen együtt akart működni a srácokkal. Ez végre sikerült is, nem is akárhogyan.

A Fight Fire With Fire óriásit robban, és teljesen szét tudja szedni az embert. Olyan energiák és megoldások vannak benne, ami már nagyon kellett, hogy kicsit feldobja a The Prodigyt. Az eddig megjelent dalokon látszik, hogy Liam milyen sokrétű albumot tervez.

A The Day is my Enemy nem volt rossz, de kicsit egyhangúra sikeredett. A No Tourist eddigi három dala eddig meggyőzött, hogy most egy változatos és adrenalinnal teli lemezt fogunk kapni. Liam mondta is, hogy az album címe arra is utal, hogy ne legyünk turisták, és merjünk letérni a beállított útvonalról. Itt is valami hasonló fog történni.

Most viszont készüljünk fel a rap-punk elektronikus őrületre! Vigyázat, kimaxolt hangfalon súlyos tébolyt okozhat.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás