promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyosan visszaesett a The Walking Dead nézettsége
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bizony, beindult a The Walking Dead 9. évada, aminek már a nyár sem tett jót felvezetés szempontjából, mivel Andrew Lincoln bejelentette, hogy távozik a sorozatból. A képregényt Rick Grimes karaktere tartja egyben, és nem túlzás kimondani, hogy ez a szériánál sincsen másképp. Kiderült, hogy a távozás után mit kezdenek majd a The Walking Deaddel a rajongók, de valószínű, hogy még ennél is erősebb lesz a visszaesés.

The Walking Dead nézettség:

The Walking Dead - 7×01: 17,029 millió (18-49: 8.36)
The Walking Dead - 8×01: 11,439 millió (18-49: 5.03)
The Walking Dead - 9×01: 6,076 millió (18-49: 2.49)

Ahogy láthatjuk, a 7. évad első részének premierje iszonyatosan erősen kezdett, de mint tudjuk, az egy történelmi pillanat volt a televíziózásban, mivel mindenki várta, hogy Negan kit fog kivégezni a csapatból. Ezt én a tévézés egyik legerőszakosabb és legfelkavaróbb részeként írtam le anno. Valljuk be, ennél jobban nem is nagyon lehetett volna beindítani a Negan szálat.

Innentől a TWD legjobb részei jöttek, de a 8. évadtól megint jött a visszaesés az önismétlés miatt. Azonban itt még mindig kíváncsiak voltak az emberek, hogy Rick és csapata hogyan fogja szétrúgni a Megváltók seggét. Na, de a háború véget ért, és innentől már a nézők is lenyugodtak egy kicsit.

Amúgy az igazat megvallva a TWD csak önmagához képest teljesít rosszul, mivel ez a nézettség még így sem számít rossznak. Ezüstérem: a 18-49-es korosztály között csak a Rólunk szól című NBC-s drámasorozat tudta megelőzni.

Valljuk be, hogy a gyenge nézettség nem Rick távozásával függ össze, mivel ő még az elején nagyon is jelen lesz, inkább arról van szó, hogy a 8. évad lezárást kapott, és most valóban egy új kezdet jön. A nézőknek nem volt sürgető a premier, nem volt drasztikus befejezés, hogy az embernek mindenképpen oda kelljen ülnie megnézni. Még én is csak ma este fogom, pedig jómagam aztán tényleg TWD-fanatikus lettem a hosszú évek során.

Ettől függetlenül látják a készítők, hogy baj van, ezért is hozták be Angela Kanget mint új vezető producert.Ő beszélt is Rick búcsújáról, és a legerősebb részeket ígéri, persze valamivel fel kell csigázni a nézőket. Engem sikerült, de ahogy a cikkben is írtam, Daryl nem fogja tudni elvinni a hátán a sorozatot, hiába imádja mindenki. Ettől függetlenül esélyt fogok adni a 9. évadnak, de nagyon azt érzem a levegőben, hogy jöhet bármilyen csúcsproducer, meg fordulat, Rick nélkül ez az egész nem fog működni.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás