promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Novemberben érkezik a friss Imagine Dragons album
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az „Origins” az együttes előző, Magyarországon ötszörös platina „Evolve” című lemezének testvéralbumaként született meg. Az lemezről elsőként megjelent single, a „Natural” már az első napon bebiztosította helyét a hazai streaming toplistákon.

Az Evolve-ot Grammy-díjra jelölték Best Pop Vocal Album kategóriában, illetve az albumról több dal is hatalmas sikereket ért el. A Believer 12 hétig a rádiós toplisták élén szerepelt, a Thunder Best Pop Duo/Group Performance kategóriában kapott Grammy-jelölést, emellett szintén listavezető volt, csakúgy, mint a Whatever It Takes. Szóval volt pozitív felhajtás körülötte rendesen, valószínűleg valami ilyesmi vár a friss anyagra is.
Új területeket fedeztünk fel, miközben nem távolodtunk el a gyökereinktől sem. Az Evolve elindított egy úton, az Origins pedig megmutatja, hogy hová jutottunk. Amikor alkotunk, azt határok és szabályok nélkül tesszük. Izgalmasnak találjuk, hogy olyan zenét írjunk, amely másnak, újnak tűnik számunkra
– mesélt az alkotói folyamatról Dan Reynolds frontember, aki zenésztársaival, a gitáros Wayne Sermonnal, a basszusgitáros Ben McKee-vel és a dobos Daniel Platzmannal közösen írja a dalokat.

Az új album elkészítésénél a zenekar olyan producerekkel működött együtt, mint Joel Little (Lorde, Khalid), Mattman & Robin (Selena Gomez, Carly Rae Jepsen) és John Hill (Florence + the Machine).

A rajongók nem fognak csalódni: a rock, hip-hop, pop és folk újfajta elegye mellett továbbra is számíthatnak az Imagine Dragons védjegyévé vált szövegvilágra; a dalok úgy dolgoznak fel kényes, sokszor fájdalmas témákat, hogy közben inspirálnak és felemelnek.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás