promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Letartóztatták Emily Ratajkowskit és Amy Schumert egy tüntetésen
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Több százan vonultak fel Donald Trump amerikai elnök főbíró-jelöltje, Brett Kavanaugh ellen tiltakozva a Szenátus washingtoni épületénél csütörtökön, köztük a modell és színésznő Emily Ratajkowski és a komikus Amy Schumer. A rendőrök gyorsan reagáltak, és több mint 300 embert tartóztattak le a demonstráción, és hogy a show minél nagyobbat szóljon, a két hírességet is bevitték.

Ma letartóztattak, mert tiltakoztam Brett Kavanaugh főbírói jelölése ellen, akit több nő is szexuális visszaéléssel vádol. Azoknak a férfiaknak, akik nőket bántanak, nincs helyük a hatalmi pozíciókban
– írta ki Twitterére Ratajkowski.

Brett Kavanaugh személye komoly vitákat vált az Egyesült Államokban. Miután kiderült, hogy Trump őt jelöli a főbírói pozícióra, három nő is előállt azzal, hogy a férfi korábban szexuálisan zaklatta őket. A republikánusok szerint az egész csak boszorkányüldözés, Kavanaugh valójában semmi rosszat nem követett el, a hetek óta tüntetők azonban ezt vitatják.
AmySchumerprotest2

A modell-színésznő mellett Amy Schumer sem hallgatta el letartóztatását, ő az Instagramra feltöltött képen magasba emelt öklével jelezte, kitart a végsőkig az igazságért folytatott harcban.

Benny Johnson amerikai újságíró videón is megörökítette a komikus őrizetbe vételét.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás