promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült az eltűnt kínai sztárszínésznő
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Hollywoodban is sikeres kínai mozisztár még júliusban tűnt el a nyilvánosság elől, még a közösségi médiában sem adott életjelet magáról. Az akkori pletykák szerint az adóhatóság csaphatott le a luxuséletet élő színésznőre az úgynevezett „jin-jang csalás” miatt. A trükk lényege, hogy a sztár két szerződést kap, az egyikben a valódi bérezését rögzítik, a másikat pedig elküldik az adóhatóságnak, amelyben persze jóval alacsonyabb fizetés szerepel. 

A BBC most arról számolt be, hogy tényleg a kínai sztárokkal szemben indult adóhatósági vizsgálatsorozat részeként vették őrizetbe a színésznőt, akit most 883 millió jüan (36 milliárd forint) bírság befizetésére kötelezték. 

Fan Bingbing szerdán hosszú posztban kért bocsántot rajongóitól.
Példa nélküli fájdalomtól szenvedtem mostanában... Borzasztóan szégyellem, amit tettem, így most őszintén bocsánatot kérek mindenkitől
– olvasható a Weibo közösségi média oldalán.
Teljes mértékben elfogadom a jog szerint rám kiszabott büntetést, minden tőlem telhetőt megteszek majd a nehézségek leküzdéséért, és hogy pénzt gyűjtsek az adó és a büntetések megfizetésére
– fogalmazott a színésznő a posztjában, amiben a kínai kommunista pártot is éltette:
A párt és az állam jó politikája és az emberek szeretete nélkül nem létezne Fan Ping-ping.
Arról még nincs hír, hogy a tetemes büntetés miatt Fan Bingbinget eltiltják-e a filmezéstől. Egyelőre még kérdéses, hogy ő is feltűnik-e majd a 355 című női kémfilmben Jessica Chastain, Marion Cotillard, Penelope Cruz és Lupita Nyong'o mellett.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás