promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Bár semmi konkrétumot nem árulnak el az ügyben, nagyon úgy tűnik, a Sony Pictures hamarosan zöldutat adhat a Bady Boys (az eddigi két rész magyarul a Mire jók a rosszfiúk, és a Már megint a rosszfiúk címen is futott) harmadik részének – adta hírül a Variety.

A nagy remake és folytatás-lázban nem lenne meglepő, ha tényleg elkészülne a kilencvenes évek egyik legsikeresebb akció-vígjátékának folytatása, a legfontosabb kérdés persze az, hogy vajon a két főszereplőt, Will Smith-t és Martin Lawrence-t sikerül-e újra beszervezni.

Úgy tűnik, a válasz igen, bár a második rész, vagyis 2003 óta szinte minden évben felröppent a hír, hogy trilógiává bővítik a produkciót, ám ennél soha nem jutottunk tovább. Ezúttal azonban a Variety megbízható forrásai szerint a forgatókönyv megnyerte a stúdió, és a főszereplők tetszését is, így 2019 elején valóban elindulhat a forgatás. A harmadik rész egyelőre a Bad Boys for Life (Rosszfiúk egy életre) címen fut.
Ha 15 év elteltével újabb Bad Boys-t csinálunk, annak új szintre kell emelnie az akciót
– fogalmazott az első két részt forgalmazó Columbia Pictures elnöke, Sanford Panitch.

A részletekról kitartóan titkolóznak, annyit azonban majdnem biztosra vehetünk, hogy a forgatókönyvért Chris Bremner felel, a rendezői szék(ek)et pedig valószínűleg a Snowfall című sorozat alkotópárosa, Adil El Arbi és Bilall Fallah kapja meg.
Ezek a srácok fantasztikusak, imádják az első két filmet, de nem félnek változtatni a recepten
– mondta el Panitch.

A Sony és az alájuk tartozó Columbia nagyon küzd, hogy felvegye a harcot a Disney-vel, amely több lépésnyi előnyben van, hiszen övék a Marvel-franchise, a Star Wars, és természetesen a teljes Disney-paletta. Így könnyűszerrel használhatják fel a régi sztorikat új filmekhez.

A Marvel képregényfilmek futószalagon készülnek, és milliárdokat hoznak a konyhára, valamint hamarosan beindul a nagyüzem az animációk élőfilmes remake-jeinél is (Dumbo, Az oroszlánkirály, Mulan stb.). A Sony ezért is keresi gőzerővel a sikerrel felmelegíthető 15-20 évvel ezelőtti produkciókat. A tavalyi Jumanji-film, Dwayne Johnsonnal, Jack Blackkel és Kevin Harttal a főszerepben, bejött, csaknem 1 milliárd dollárt kaszáltak vele, a női Szellemírtók azonban csúnya bukta lett, vélhetően ezért is bánik óvatosan a stúdió a Bad Boys új epizódjával.

Nem ez az egyetlen felmelegítendő projektjük ugyanakkor. Hamaorsan láthatjuk a Charlie angyalai új részét, már forog a Men in Black következő epizódja, és a 21 Jump Street (A kopasz osztag) is újabb folytatást kaphat, amely ezúttal női rendőrökre fókuszál.

A régi sztorik mellett persze a vadonatújakról sem feledkeznek meg, igaz, a következő nagy dobásuk, a Venom sem most pattant ki a kreatívok fejéből, a Pókember-univerzum hátborzongató lénye azonban az új filmben az eddigiektől valamelyest eltérő értelmezésben jelenik majd meg a filmvásznon.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás