Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kőhalmi Zoltán már bánja a kritikát, komoly fogadalmat tett

Kőhalmi Zoltán már bánja a kritikát, komoly fogadalmat tett

Zene, Film & Kultúra

Kőhalmi Zoltán már bánja a kritikát, komoly fogadalmat tett

Zene, Film & Kultúra

Promotions - 2018.09.27. 17:19
Kőhalmi Zoltán a hazai standup szcéna egyik legismertebb humoristája D. Tóth Kriszta vendége volt az Elviszlek magammal című műsorban. Az adás szombaton megy le, de az előzetesben már most néhány részletet elárultak – írta meg a 24.hu.

Többek között arról a tavalyi interjúról, amelyben Kőhalmi a hazai standups mezőny felhígulásáról beszélt, és még azt is elmondta, Litkay Gergely kérésére összeállított egy listát azokról, akiknek nem lenne helyük a Dumaszínházban.
D. Tóth Krisztának most elárulta, nagyon bántja, amit korábban mondott:
Mivel nem mondtam neveket, bárki magára vehette. Az utóhatása volt nagyon meghatározó. Elindult egy vesszőfutásom a kollegák között és elindult egy vesszőfutásom a bulvársajtóban. (…) Fölkorbácsolódtak olyan indulatok, amikre én nem is számítottam. Előjöttek tízéves sérelmek is, és oda jutottunk, hogy végülis ki vagyok én, hogy bárkinek is megmondjam, mit csinál a színpadon. És arra jutottam, hogy tényleg ki vagyok én. Nem vagyok egy felkent minőségellenőre meg apostola ennek az egésznek, bár lehet, hogy úgy néztem magamra sokáig
– foglamazott Kőhalmi.

És hgy ilyesmi ne fordulhasson elő többet, a humorista kőkemény fogadalmat tett:
Egy köremailben megfogadtam, hogy nyilvánosan egy kanál fekáliát elfogyasztok, ha bárkinek a színpadi dolgairól bárhol akár egy szót is mondok. Ehhez tartom magam és sokkal nyugodtabb az életem. Mert azt vettem észre, hogy csak ellenségeket szerzek magamnak és semmi nem változik attól, hogy vehemensen védem az álláspontomat.
Az epizódot szombaton 19 órakor vetítik a Spektrum Home-on.

(fib)