promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ez az én házam!” – itt a Kártyavár utolsó évadának előzetese
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Kártyavár (House of Cards) utolsó évada a szexuális zaklatási botrányba keveredett Kevin Spacey nélkül készült el.

Főszereplővé a Spacey által megformált Frank Underwood feleségét alakító Robin Wright lépett elő. A Netflix univerzumában ő lett az USA elnöke. Robin Wright mellett többek között Michael Kelly, Diane Lane, Greg Kinnear és Patricia Clarkson is feltűnik a november 2-án debütáló záró évadban

A Kevin Spacey körüli botrány tavaly novemberben azt követően robbant ki, hogy Anthony Rapp egy interjúban azzal vádolta meg a színészt, hogy több mint harminc éve, 1986-ban egy házibuli után szexuálisan zaklatta. A kétszeres Oscar-díjas amerikai színész Rapp zaklatási vádjára azonnal reagált, és bocsánatot kért, majd azzal védekezett, hogy részeg volt, és nem emlékszik a történtekre.

Nem sokkal később Roberto Cavazos mexikói színész és az amerikai Tony Montana dokumentumfilm-rendező is vádakkal illette a sztárt: mindketten azt állították, hogy akaratuk ellenére megkörnyékezte őket szexuálisan. A színész a botrány kirobbanása után bejelentette, hogy visszavonul a nyilvánosságtól és gyógykezelésen vesz részt. 

A vádaknak köszönhetően a Netflix azonnal megszakított minden kapcsolatot Kevin Spaceyvel és rögtön leállította a Kártyavár forgatását. Spacey kirúgása 39 millió dollárjába került az internetes műsorszolgáltatónak.

Szeptember elején a készítők közreadtak egy teaser trailert, amiben már nyilvánvalóvá válik, hogy az amerikai elnök meghalt. Ha ez nem volna elég, még keményen be is szóltak Kevin Spacey-nek.

Ebben a több mint egy perces előzetesben már látható, hogy egy pár hónapot ugrottunk az időben, és az elnökké előlépett First Lady-nek kell irányítania az országot. A trailerben hangzik el a címben szereplő mondat. Ez és Claire kisírt szemei alapján az utolsó évad is bővelkedni fog izgalmakban.
(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás