promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill visszatér Budapestre
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Fásy Ádám a Fem3 Café reggeli műsorában beszélt arról, hogy a 79 éves színész menedzsere kérte fel, hogy készítse el az októberben Budapestre visszatérő színész kedvenc ételét. Arról azonban többet még nem tudni, hogy milyen apropóból is látogat Terence Hill újra Magyarországra.

A Nincs kettő négy nélkül, a Kincs, ami nincs és A különben dühbe jövünk című filmek sztárja múlt héten járt Budapesten, hogy legújabb Nevem: Thomas című filmjét népszerűsítse. A Corvin moziban tartott díszvetítés előtt több száz lelkes rajongó várta a művészt, aki félórán keresztül osztotta az autogramokat. 

Alkotótársa és barátja, Bud Spencer emlékére készítette Terence Hill ezt a filmet, amit nemcsak ő írt és rendezett, de a főszerepet is ő játssza. A Nevem: Thomas egy olyan férfiről szól, aki egyszer csak maga mögött hagyja addigi életét, motorra pattant és Olaszországból Spanyolországba utazik, hogy megtalálja önmagát. Útközben találkozik egy bajban lévő fiatal lánnyal, ez pedig mindkettejük életét gyökeresen megváltoztatja.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás