promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnyugodhatunk, Lil Xan nem drogok miatt került kórházba
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Halálra rémítette a rajongóit Diego Leanos, vagyis Lil Xan, amikor hétfőn egy mentőautó belsejéből osztott meg képet saját magáról. Azonban végre sikerült mindent tisztázni: Instagram-videójából pedig kiderül, hogy szó sem volt súlyos dolgokról, csupán a csípős Cheetos ártott meg a gyomrának, ezért került kórházba.

Valóban kórházban voltam. De szeretném mindenkivel tudatni, hogy ennek semmi köze a drogokhoz. Azt hiszem, túl sok volt a csípős Cheetos, ami valamit szétmart a gymormban, és hánytam egy kis vért
– árult el a szükségesnél egy kicsivel több infót az előadó, aki gyorsan leszögezte, hogy már minden rendben, egészségesebb, mint valaha.
De a Cheetosszal vigyázni kell, olyan, mint a drog
– figyelmeztett mindenkit Lil Xan.

A rapper idén kis híján kiírta magát a hip-hop szcénából, ugyanis egy interjúban unalmasnak nevezte Tupac zenéjét. A felháborodás nem maradt el: alkotótársai keményen nekimentek a hálátlan követőnek, aki így kénytelen volt egy Tupac-feldolgozással vezekelni.

A kórházi ijedelem sem volt véletlen a rajongók részéről. Lil Xan már a nevét is egy gyógyszertől, a Xanax nevű nyugtatótól kölcsönözte, amelyhez hosszú évekig gyengéd szálak fűzték. De egy időben eléggé rácsavarodott a különféle ópiátokra is, és a legfőbb múzsa mellett nem vetett meg más nyugtatókat sem. Ám végül nem a szerek kerekedtek felül. A rapper leszokott, és azóta tiszta, ezért is rémisztette meg a rajongókat az egészségügyi probléma.

Lil Xan szinte minden interjúban Drake-et és Mac Millert nevezte meg legfőbb inspirációs forrásának. Miller szeptember 7-én drogtúladagolásban hunyt el, halála mélyen megrázta a rappert. Egy interjúban arról beszélt, hogy barátja és idolja elvesztését követően nincs értelme tovább zenélnie. Múlt héten azonban bejelentette, hogy mégis folytatja, nemsokára két új számmal áll elő.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás