promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
És akkor bemutatjuk az év egyik legtüzesebb dalát
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sub Focust valószínűleg már nem kell bemutatni a közönségnek, ugyanis mára az egyik legnagyobb drum'n'bass producerré forrta ki magát, akit Andy C fedezett fel anno. Eredeti nevén Nicolaas Douwma már 13 éves korától kezdve belekeveredett az elektronikus zenébe, de persze úgy, hogy nem hanyagolta el a rendes hangszereket sem. Így is tudta kialakítani karakteres hangzásvilágát. Manapság az egyik legnagyobb producer a stílusban, ezzel nincs értelme vitatkozni.

A Dimension álnéven futó Robert Etheridge még nagyon friss lemezlovas a szakmában. Nem csak az a közös bennük Sub Focus-szal, hogy mindketten Londonból származnak, hanem az is, hogy mindketten imádnak a DnB színterén belül alkotni, így nem véletlen a kollaboráció. Ha így fog haladni, akkor egyértelműen nincs olyan távol a világhír.

A Desiret sokan a liquid drum and bass kategóriába sorolnák. Ezt a zenei köznyelv kezdte el így hívni, mivel dallamok, vokálok tarkítják, nem csak kemény elemekből áll, mint a klasszikus DnB. Eleve a nevéből is adódik, hogy ”liquid”, vagyis híg, de inkább úgy mondanám higított drum and bass. Ez amúgy már annyira összefolyt az eredeti stílussal, hogy nem igazán tesznek közte különbséget. Annyi, ha dallamos DnB-ra vágyunk, akkor így keressünk rá interneten.

De most nem kell keresgélni, ugyanis Sub Focus & Dimension kollaborációja itt van az orrunk előtt, és valóban az egyik legjobban sikerült drum and bass anyaga ennek az évnek. Már az album borítója is utal a zenére, ami képes kikapcsolni és felpörgetni minket egyszerre.

A Desire egészen biztosan klasszikus lesz, mivel a rajongók már most is odavannak érte. Most pedig vessük bele magunkat a DnB élménybe!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás