promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka a színpadon vallott, míg Curtis új társra lelt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Egy hónapja, hogy Curtis drogproblémáira hivatkozva Majka kidobta őt közös zenekarukból. A szakítás óta több cikkben foglalkoztunk az eseményekkel, legutóbb a negyedik kerületi rapper üzent az ózdi hősnek, hogy soha nem fog megbocsátani neki. A részleteket ebben a cikkben boncolgattuk.

Majka szombaton tartotta első koncertjét önálló rapperként a Budapest Parkban. Curtis helyett több sztárvendéget hívott, többek között színpadra lépett Kollányi Zsuzsi, Király Viktor, Papp Szabi, Pápai Joci és Horváth Tomi is, miközben olyan fénytechnikát használtak, valamint annyi táncos lépett a pódiumra, hogy a rajongók is meglepődtek, mert ez egyáltalán nem volt megszokott Majka és Curtis fellépésein.
A koncerten Majka azt mondta a közönségnek, hogy a Curtis-szel való szakítás utáni botrány és médiafelhajtás elgondolkoztatta, és azóta is az a kérdés foglalkoztatja, hogy jó döntés volt-e megtenni ezt a lépést. Az énekes azonban biztos benne, hogy a következő években nem fognak együtt dolgozni, valamint hozzátette, hogy akármit is állítson Curtis róla vagy a zenekarról, ők mindig szeretni fogják:
Van egy fickó, aki nyolc évig velünk zenélt, és mindegy, hogy ő mit mond, nem számít. Mi mindannyian úgy szeretjük őt, ahogy szerettük ezelőtt. Viszont az biztos, hogy az elkövetkezendő években ez a zenekar ebben a felállásban fog fellépni, és azt szeretném tőletek kérni, hogy szeressetek minket ugyanúgy, ahogy eddig szerettetek. Ugyanazokkal a hibákkal, viszont ugyanazzal az őszinteséggel és kitartással.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

Majka és a Ők♥️

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,


A lapnak hozzátette, hogy sajnos végigszenvedte az egész koncertet:
Olyan körömágygyulladásom lett, hogy zsebre sem tudom tenni a jobb kezemet. Olyan fájdalmat érzek, hogy azt nehéz lenne elmondani. Elkezdtem piszkálni, magam sem tudom miért, és péntekre begyulladt. Megpróbáltam egy tűvel megműteni, de nem jártam sikerrel.
A koncert után a kirendelt mentőorvos jött, és átszúrta a gyulladást. A rapper ehhez csak annyit tett hozzá, hogy „akkor konkrétan majdnem becsináltam.”

Ezzel az eseménnyel szinte egyidőben Curtis a Sláger Party-n (a Sláger TV és a Sláger FM őszindító bulija) vett részt, ahol arról beszélt a Blikk szerint, hogy kivel dolgozna a legszívesebben a jövőben:
Tele vagyok tervekkel, nem áll meg az élet ősszel sem. Megkezdődtek a munkálatai az új lemezemnek, amit nem mással, mint Emilioval közösen tervezek. Nemrég közös dallal rukkoltunk elő, de egy közös lemezt is tervezünk. Bár csak négy-öt éve vagyunk barátok, nekem ő olyan, mintha a testvérem lenne. Mindig számíthatunk egymásra és nemcsak zeneileg, de emberileg is teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Egy barát minden körülmények között barát kell, hogy maradjon. Tudom, hogy benne soha nem fogok csalódni és ő is számíthat rám bármikor. Jövőre egy zenekaros turné is a terveim között szerepel, így már most gőzerővel dolgozom azon, hogy 2019-ben minden tervem és elképzelésem valóra váljon.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

??? @bangomargit @emilioking13 @krisztike.09.26

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,


(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás