promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tarol Dom Dolla tech-house himnusza
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A klub tömegek már biztosan találkoztak a Take it című dallal, de sok helyen még csak most kezd egyre felkapottabbá válni. Én is csak úgy szúrtam ki, hogy jelenleg a Beatport első helyén trónol, mint a legtöbbet letöltött dal.

Nem mondanám, hogy vonz a tech-house stílus, de az igényes trackek azért ki tudják kapcsolni az agyam. Dom Dolla dalának vokáljáról azonnal az ugrott be, hogy mintha a Daft Punktól hallgatnám a Technologic-ot. És tényleg van benne hasonlóság, még elvontság tekintetében is.

A Take it egy lassú folyású 132 BPM-es igazi álomvadász zene, ami egyszerre képes ellazítani és felébreszteni az embert valamilyen szinten. Valójában olyan érzésem volt, hogy valamiféle diszkó rémálomban vagyok, nem rossz értelemben, inkább olyan Stranger Thingses-en. Volt pont, amikor furcsán néztem, és olyan is, amikor elmosolyodtam, hogy öcsém, ez az elektronikus zene tényleg jó.

Dom Dolla jelenleg Ausztrália legkeresettebb DJ-je, szóval onnan exportálja a jobbnál jobb zenéit. Tehetségére Pete Tong vagy éppen Diplo is felfigyelt, és tényleg egyre elismertebb alakja lesz az elektronikus zenei szcénának.

Beskatulyázni tényleg nem akarom sehova, mert most, hogy meghallgattam a korábbi muzsikáit, elég populárisak voltak. Első sikere, a Go Freek-kel közösen összedobott Definemindenképpen. Szóval Dolla kísérletezős fázisban van, de pont ezért jósolhatunk neki nagy jövőt.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás