promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kíváncsi vagy Luke Skywalker utolsó szavaira?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nem mondhatnám, hogy a Star Wars VIII annyira megosztotta volna a közönséget, bár voltak akiknek nagyon nem tetszett, de a többség meg volt vele elégedve, ahogyan a kritikusok is. Ezért is jár pillanatnyilag 1 milliárd 332 milliós bevételnél világszinten.

Az epizódban Rey megkezdi a Jedi kiképzését Luke Skywalker tanítványaként. Sokaknak nem tetszett Luke szerepeltetése és többet is ki lehetett volna belőle hozni. Pedig lényegében ő a főszereplője a teljes nyolcadik résznek, és szerintem Rian Johnson a maximumot passzírozta ki az ő szálából. Legalábbis, amit ki lehetett.

Ha az egészet nézzük, ő film legnagyobb hőse, legnagyobb Jedije, aki megmenti a maroknyi Ellenállást, hogy megmenekülhessenek az Első Rend elől. Gyakorlatilag úgy használja az Erőt a végén, ahogyan senki se fogja tudni a Star Wars univerzumban, és talán ez a legnagyobb tisztelgés előtte a készítők felől.

A rajongók nagyon gyászoltak a végén, de talán most annyi örömük lehet a bánatban, hogy végre betekintést nyerhetünk Luke fejébe, mire is gondolt, amikor eltűnt. A képet Gary Whitta, a képregény írója osztotta meg a rajongókkal Twitteren. Állítása szerint ez a kedvenc oldala, és nagyon érzelmes volt megírnia ezt a jelenetet.

Itt Luke azt gondolja: „Úgy ér véget, ahogyan elkezdődött. Két sugárzó nappal, amik utat nyitnak egy nagyobb világba.”

Szóval nyugalom, ahogy sok rajongó is megtippelte, Luke nem halt meg, csak szintet lépett, és valószínűleg még találkozni fogunk vele a kilencedik felvonásban.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás