promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis üzent Majkának: „Nincs bocsánat!”
Borítókép:  Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Több cikkben is követtük, hogy milyen fordulatai vannak Majka és Curtis szakításának.

Augusztus 23-án este Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon elmondott egy beszédet. A rapper ekkor közölte, hogy végleg szakít társával, barátjával, Curtisszel, mivel annak súlyos drogproblémái vannak, s emiatt már évek óta a fellépései is pengeélen táncolnak, olykor el is maradnak.

Ezután Curtis egy önálló koncerten válaszolt Majkának: kijelentette, hogy az egykori rappertárs már nem a barátja.

A szakítás kellemetlen perceket okozott Ganxsta Zolee-nak és csapatának, ugyanis a Budapest Park-os bulijukra mindkét énekes meghívták. Végül döntöttek, és szeptember 27-én csak Majka vesz részt a koncerten.

A napokban Curtis közösségi oldalán megjelent egy bejegyzés:
Egy nap majd talán te is azt kéred, hogy bocsásson meg neked az ég. Mert én nem fogok, amíg élek!
Ennek apropóján kereste meg a zenészt a Bors, és kérte, hogy beszéljen bővebben erről a két mondatról. A zenész kifejti, hogy ő próbál úriember maradni, ezért sem szólalt meg eddig ebben az ügyben. Sőt, szerinte drogproblémáknak ennek semmilyen valóságalapjuk sincs.
Sohasem érdekelt, hogy kit mit mond és gondol, de az, hogy Majka ilyen em­bernek állít be, totális nagy csalódás, mert nem ilyen vagyok! Míg élek, nem fogok neki megbocsátani! Nekem tiszta a lelkiismeretem. Hát az övé?
Curtis most teljes erejével a TV2 új szuperprodukciójára, a Csak show és más semmire készül. Úgy gondolja, hogyha ő egy drogfüggő nem lenne, akkor nem tudná végigcsinálni az élő műsort:
Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy bebizonyítsam annak az ellenkezőjét, amit a »barátom« állít rólam. Aki ugyanis egy drogfüggő, kezelhetetlen kokós, nem tud végigvinni egy élő műsort. Ezt garantálom!
A rappert menyasszonya mindenben támogatja, és fellépéseit sem kell lemondani, sőt minden koncertje teltházas:
Folyamatosan koncertezem, be vagyok táblázva, múlt héten is öt fellépésem volt, úgyhogy hál’ istennek nem szorulok rá Majkára!
(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás