promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Még él, de meghalt” – megjelent a Senkise legújabb dala
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Márta Alex és Schmidt Gergő, azaz ByeAlex és Tembo 2016-ban indították be a trap zenei duójukat, amiről talán még ők sem gondolták, hogy ennyire be fog indulni. Kezdetben csak örömzenélés volt az egész, és bár most is az, de innentől egy igen széles közönség borul le a kezdeményezés előtt.

A Hiro-val közös „Korskorskors” már gyakorlatilag egy kis himnusszá vált a fiatal zeneszeretők körében, akik tudják nagyon jól, hogy a stílus komoly és komolytalan elemeket ugyanúgy vegyít egymással, és ezt így kell szeretni.

A srácok eddig is sok zenét tettek le az asztalra, amivel már bőven tudtak koncertezni a nyáron. A duó szeptember 22-én újra fellép az Akvárium Nagyhalljában, ahol a tavaszi nagykoncerthez hasonlóan egy újabb fergeteges bulira számíthat a közönség.

Az új track egy magával ragadó, elsőrangú Senkise szerzemény lett. Alex zseniális dalszövege és Tembo páratlan zenei alapja ezúttal is egy kifejezetten addiktív dalt eredményezett, amely most az elmúlás témáját öleli körül. A stílus a megszokott, szóval aki eddig is imádta a Senkise dalokat, az ezt is fogja szeretni.

A dalhoz készült klip is a minimalizmus jegyében készült, amelyben egy erdei jelenet és egy sportautóban (retró Porsche) való féktelen száguldás váltja egymást. Kapunk egy kis, ma már megszokott dalszöveg feliratozást is, amiből megtudhatjuk, hogy Alexnek még WiFi is lesz a sírjában, csak hogy elmondhassa: még él, de meghalt.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás