promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fergeteges bulikkal zárja az évet a Budapest Park
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Minden eddiginél erősebb évadot tudhat maga mögött a Budapest Park, hiszen hihetetlenül illusztris külföldi és persze hazai nevek mutatatkoztak be a színpadán. Persze ahelyett, hogy búcsúztatnák a nyarat, inkább úgy döntöttek, meghosszabbítják: egészen szeptember 30-án hajnalig várják még a látogatókat.

A szórakozóhelyen idén közel 500 000 ember bulizott a csillagos ég alatt, többek közt olyan világhírű és legendás előadók koncertjeire, mint Billy Idol, az Alice In Chains, a Queens of the Stone Age vagy éppen Paul Kalkbrenner. Az utolsó hajrában a hazai előadóké a főszerep, és fantasztikus koncertek várnak a közönségre.

Szeptember 27-én Big Daddy L. ötvenedik születésnapját ünnepli a Budapest Park idei évadában először és utoljára fellépő Ganxsta Zolee és a Kartel. Hazánk elsőszámú gengszter hip-hop formációja egy igazi bestof koncerttel készül, ahol a Jégre teszlek, a Helldorádó vagy a Gyilkosság Rt. című kultikus lemezek dalai is biztosan helyet kapnak majd.

Másnap, azaz szeptember 28-án az élő elektronikus zene hazai nagymesterei lépnek a színpadra. A Brains nagysikerű júniusi koncertje után még nagyobb fokozatra kapcsol, és meglepetésvendégeket is hoz magával. Az már biztos, hogy ezen az estén Sena és Pásztor Anna is a színpadra áll majd, illetve a New Dance World Hiphop Dance School profi táncosai csapatják végig a srácokkal az évad utolsó elektro-buliján. A koncert után pedig egy kőkemény after party veszi kezdetét a legnagyobb dubstep, trap, drum and bass, illetve riddim himnuszok kíséretében.

Szeptember 29-én aztán tényleg az utolsó táncra készülhetünk: egy fergeteges lemezbemutató és egy hetedhétországra szóló születésnapi karnevál után a tökéletes záróbulit hozza majd a Punnany Massif, így ha lehet, akkor még egy lapáttal rátesznek a szokásos eszeveszett hangulatra.

Ráadásul a fiúk idén utoljára lépnek fel a fővárosban, így garantáltan a szokásosnál jobban is odateszik magukat. A koncertet követően pedig a nagysikerű Queens party, a város legnagyobb r’n’b és hiphop őrülete veszi kezdetét és nyúlik át egészen a vasárnap hajnalba.

A Kapuzárási Piknik Fesztiválra egyébként limitált számban bérlet is váltható – ez a három nap garantáltan olyan „ereszdelahajamat” lesz, amivel már féllábon is kihúzzák a Park rajongók a 2019-es szezonig!

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás