Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Emily Blunt nevelőnőként mindenkit elvarázsol

Emily Blunt nevelőnőként mindenkit elvarázsol

Zene, Film & Kultúra

Emily Blunt nevelőnőként mindenkit elvarázsol

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:20
A Walt Disney három évvel ezelőtt jelentette be, hogy folytatja az 1964-ben készült legendás családi filmet, a Mary Poppinst, amely P. L. Travers A csudálatos Mary című regénye alapján készült Julie Andrews és Dick Van Dyke főszereplésével.

Az 1930-as évek Londonjában játszódó történet a Banks családról szól. Az apa banki tisztviselő, az anya pedig lelkes szüfrazsett, így kevés idejük jut gyerekeikre, ezért inkább szerződtetnek egy nevelőnőt, aki a keleti szél hátán érkezik papagájfejes esernyőjével. Az új nevelőnő elvarázsolja a gyerekeket, és a ház minden lakóját, apránként az egész merev és szigorú család megváltozik a nevelőnő hatására. Rob Marshall rendező innen folytatja a Banks família és Mary Poppins történetét. 

A Mary Poppins visszatér című filmben a magával ragadó nevelőnőt a Golden Globe-díjas Emily Blunt alakítja, aki, ahogy a most kijött előzetesből kiderül, visszatér az azóta felnőtt Banks testvérek, Jane (Emily Mortimer) és Michael (Ben Whishaw) életébe, hogy segítsen nekik átvészelni egy válságos időszakot.

A Mary Poppins folytatásában feltűnik Colin Firth, az első részben a lámpagyújtogatót alakító Dick Van Dyke és a 91 éves Oscar életmű- és Golden Globe-díjas Angela Lansbury is.

A musical forgatókönyvét David Magee írta, zenéjét Marc Shaiman komponálja a dalszövegíró Scott Wittmannel közösen.

A filmet december 20-án mutatják be a hazai mozikban.
(son)