promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alaposan felkészültek Rick búcsújára a The Walking Deadben
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ennek a nagyját már mi is kiveséztük a cikkünkben, így többnyire felkészítettünk mindenkit a változásokra. Természetesen csak az olvassa el, akit nem zavar, ha a képregényből is kap egy-két minimális spoilert.

Most a 9. évad közeledtével az IGN amerikai újságírója még közelebb került a tűzhöz, mivel a frissen kinevezett vezető producerrel, Angela Kanggel tudott interjúzni egyet.

Kang elmondta, hogy nagyon szívszaggatóra írták meg Rick búcsúját, és minden karakteren érezni lehet majd, hogy mennyit kaptak tőle az elejétől kezdve. Ígérete szerint Andrew Lincoln hatalmasat alakít az utolsó részekben, és talán ezek lesznek a The Walking Dead eddigi legjobb jelenetei.

Az új fél perces kedvcsinálóban Negan beszél Rickhez, ahol erősen odavágja neki, hogy nem megmenti a világot, csupán előkészíti neki, vagyis Negannek. A kedvenc gonosztevőnk már másfél éve fogságban lesz, ami őt is megtörte kicsit. A producer szerint az marad majd, aki volt, de még is jelentős változásokon megy keresztül. Hogy mik lesznek ezek, és milyen hatással lesz a többi szereplőre, az egyelőre maradjon titok.


Ahogy korábban jeleztem, Maggie karakterét is jegelni kell majd kicsit. Ő az új ABC-sorozat, a Whiskey Cavalier főszerepe miatt teszi meg a váltást. Lehet kevesebb részben fog szerepelni, de ettől még komoly terveik vannak vele a készítőknek, amit azt jelenti, hogy nem fogja véglegesen otthagyni a TWD-t. Kang azt mondta, az első részben egy nagyon súlyos dolgot terveznek, ami kihat az egész évadra. Erre akarják építeni Maggie sztoriját is.

Persze Kanget megkérdezték a plakáton feltűnő helikopterről is, ami a képregény olvasóknak már nagyon sokat mondhat, de a sorozatot követőknek még nem. A producer elmondta, hogy innentől még több dologban el akarnak térni a könyvtől, és a helikopter nyilván azt jelenti, hogy kicsit kitárulhat a The Walking Dead világa más túlélők felé, de ezzel most még nem akarnak foglalkozni.

A Suttógokat sem tagadta le, hogy érkeznek a sorozatba, de csak annyit árult el róluk, hogy az ő száluk írása hozta számára a legtöbb izgalmat.

Hiába esett vissza Amerikában a nézettség, még mindig megéri az AMC-nek a Walking Deadre támaszkodni. Josh Sapan, a csatorna igazgatója úgy látja, hogy ezt a franchiset még tíz évig simán lehet vinni. Nos, ki fog derülni, hogy Rick távozása után mennyire esik majd vissza a nézettség. Én elmondtam, hogy a 9. évadnak esélyt fogok adni, és a legnagyobb főszereplő távozására is kíváncsi vagyok, de valószínűleg innentől már nem fogom követni a szériát, és ezzel rengeteg ismerősöm így van.

Lehet páran meglincselnek majd azért, amit gondolok, de Neganre sokkal inkább kíváncsi vagyok az új évadban, mint mondjuk arra, hogy Daryl miként veszi majd át Rick szerepét. Egyszerűen izgalmasabb az egész. Daryl sokak kedvence, én is imádom, de azért, mert Rickkel kiváló párost alkottak. Tessék, a Ponyvaregényben Jules otthagyja Vincentet, akit rögtön kicsinálnak a fenébe. Túl jó páros volt, és bár mindketten tökösek, de szükségük van egymásra. Onnantól már hanyagul kint lehet hagyni a fegyvert a pirító mellett, amíg trónolsz, mert valaki ügyel rá. A készítők nem tudni milyen főnök karaktert akarnak faragni Darylből, mivel félig már az, de egy higgadt stílusú társ akkor is kellene mellé, ha csak nem akarják érzelmesebbé tenni karakterét, esetleg gyökeres változásokat eszközölni a jellemében.

A The Walking Dead legújabb évada október 7-én indul el útjára, és nálunk a RTL Spike-on lesz látható. Hazudnék, hogy Kang nem csigázott fel egy-két dologgal, de ez szerintem még kevés lesz ahhoz, hogy életben tartsa a világ legjobb zombis sorozatát.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás