promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mulder ügynök Budapesten fog koncertezni
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az X-akták és a Kaliforgia sztárjáról itthon kevésébé tudjuk, hogy már két nagylemezt is kiadott. A Hell or Highwater című CD-je 2015-ban, az Every Third Thought idén februárban látott napvilágot, és jelenleg stúdiójában dolgozik együttesével harmadik lemezén.

A kétszeres Golden Globe-díjas művész, ha épp nem forgat, akkor bandájval turnézik. Énekesként fellépett már Európa több országában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Új-Zélandon is. Alternatív rockzenekarával jövőre pedig Budapestre is ellátogat, 2019. február 11-én a MoM Sportban fog koncertet adni. A tervek szerint a most készülő harmadik albumát mutatja majd be a hazai közönségnek. 

Az X-akták Fox Mulder ügynöke és a Kaliforgia Hank Moodyja az egyetlen színész, aki mind a vígjáték, mind a dráma kategóriában elnyerte a tévésorozatok legjobb színésznek járó Golden Globe-díját. Két évvel ezelőtt csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán is. De Duchovny íróként is elismert: harmadik könyve Miss Subways címmel idén májusban jelent meg.

A budapesti koncertjére szeptember 14-én, reggel 9 órától lehet jegyet venni ezen az oldalon, illetve a TEX jegyirodáiban. 

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás