promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi az utolsó dolog, amit egy Disney-sztárról gondolnál?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Hétfőn a Los a Angeles-i nemzetközi reptéren letartóztatták a leginkább a Varázslók a Waverly helyből című Disney Channel-sorozat sztárjaként ismert David Henrie-t, aki fegyverrel kívánt repülőre ülni. A pisztoly ráadásul ki is volt élesítve. A biztonsági személyzet azonban a helyén volt, lefülelték a színészt.

A Variety filmes magazin arról ír, hogy a reptér megerősítette: éles fegyvert találtak Henrie poggyászában, ezért a helyszínen letartóztatták, fogdába szállították, ahonnan azonban időközben haza is engedték (ahogy azt a TMZ mellékelt videója is megerősítette, amit a cikk végén láthat) – persze egy csinos bírósági idézés társaságában.

A színész később a Twitteren kért elnézést mindenkitől, amiért „véletlenül” magánál felejtette a fegyverét, amelyet egyébiránt legálisan tart, a saját nevére bejegyezve.
Elnézést, hogy ekkora felfordulást okoztam, de örülök, hogy a biztonsági személyzet ilyen jól végzi a dolgát, és ilyen alapos munkával alkalmazza a törvényeket, amelyek a gyönyörű országunkat védik
– halmozta a pátoszt bocsántkérő közleményében Henrie. Hozzátette, mindennél joban szégyenkezik, hogy ilyesmi előfordulhatott vele.

A színész Selena Gomez testvéreként bukkant fel a nagy sikerű Disney-sorozatban, később a Doktor House és az Így jártam anyátokkal epizódjaiban is láthattuk.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás