promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét jön a Telekom Electronic Beats
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha kimondjuk, hogy a Telekom Electronic Beats, akkor mindenki tudja, hogy itt bizony minőségi elektronikus zenét fogunk kapni. A fesztivál, amit szeptember 13-15. között rendeznek, most sem hazudtolja meg magát, mivel a legjobb underground producereket hozzák el a közönségnek.

Az egyik legnagyobb headliner a berlini technotemplomként emlegetett Berghain vezér-rezidense, Ben Klock. A dj-ről azt tartják, képes belopni szettjeibe művésziességet, sőt érzelmeket is, amiket nem feltétlenül kapcsolnak ahhoz a kemény vonalhoz, amit képvisel.


Érkezik Ame és Dixon, akik együtt alapították meg a rangossá vált Innervisions lemezkiadót, amelynek filozófiája szettjeiken is visszatükröződik: a funkcionális tánczenék tengeréből felhozni valami emelkedettebbet, ami nem fél a trance-ben gyökerező érzelmes melódiafolyamoktól sem.


A női frontot erősíti a müncheni tINI, akinek mindössze néhány év kellett ahhoz, hogy az első szárnypróbálgatásoktól eljusson Loco Dice kiadójának ernyője, a Desolat alá. A lemezlovas komoly elismeréseket gyűjtött be magának Ibizán, a londoni Fuse bulijain, az olasz Cocoricón, és volt Marco Carola turnépartnere is.


Fellép Ben UFO, a Hessle Audio kiadó társalapítója is, aki azon kevesek egyike, aki kizárólag a a dj-zésével csinált magának nevet a szakmában: a Rinse FM rezidens dj-je volt, és eleget tett a Fabriclive-, a Resident Advisor vagy az Essential Mix-felkérésnek is.


Érkezik a Floating Points néven alkotó Sam Shepherd, aki az elektronika és a dzsessz házasításának szakembereként vonult be az elektronikus zene köztudatába, és 2016-ban már sikeresen fellépett az Electronic Beats Festivalon.


A hazai élvonalból a Zagar zenél majd a Duna partján, amely idén új albummal érkezik, amelyen a hírek szerint afrikai és arab ütőhangszerek is szerepelni fognak. Természetesen azokat is várják, akik már dolgoznak valamilyen szinten a zenében, mivel zenei workshopokkal és előadásokkal is fűszerezik majd a fesztivált.

A Telekom Electronic Beats Festival hivatalos Facebook-eseményeitt, a fesztivál jegyei pedig itt érhetők el.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás