promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Burt Reynolds
Borítókép:  tmz.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az oldal úgy tudja, hogy egy floridai kórházba szállították, ahol már nem tudták megmenteni az életét.

Reynoldsnak 2010 óta voltak problémái a szívével, abban az évben állítólag egy komoly műtéten is átesett – teszi hozzá az amerikai bulvárportál.

Felsorolni is nehéz, hogy Burt Reynolds hány filmben játszott. 1977-ben robbant be Hollywoodba, ekkor mutatták be a Smokey és a bandita című mozit, 1978 és 1982 között az ő főszereplésével készült filmek hozták a legtöbb pénzt a konyhára. Szerepelt többek között az Ágyúgolyó futam 1-2-ben, és Demi Moore oldalán a Sztiptízben.


Reynolds nem feltétlenül csak arról híres, amit eljátszott, hanem amit visszautasított: nem vállalta például Han Solo szerepét, és nemet mondott a Becéző szavak férfi főszerepére is, amiért végül Jack Nicholson Oscart kapott – írja az Index.

A nagy visszatérést a Boogie Nights jelentette 1997-ben, ezért Oscar-díjra jelölték, amit végül nem kapott meg, de egy Golden Globe-ot azért bezsebelt.


Egyik utolsó filmje lesz Quentin Tarantino drámája, a Volt egyszer egy Hollywood, ami pont abban az időszakban játszódik, amikor Reynolds csillaga magasan ragyogott.
Burt Reynolds volt az én hősöm. Megmutatta az utat, hogyan kell egy profi sportolóból az egyik legjobban fizetett színésszé válni. Remek humora volt, csak meg kell nézni a Tonight Show-beli szerepléseit. Együttérzek a családjával.
– Arnold Schwarzenegger már el is búcsúzott Twitteren színésztársától. (TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás