promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rian Johnson és Daniel Craig összefognak egy filmre
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Danny Boyle rendező távozásával a 25. Bond-film 2020-ra csúszhat, így Craignek most felszabadult egy csomó szabadideje. Boyle azért hagyta ott a projektet, mivel a film producere, Barbara Broccoli és Craig is ki akarta nyírni Bondot, amivel a rendező természetesen abszolút nem értett egyet. A brit színész a Casino Royale, a Quantum csendje, a Skyfall és a Spectre – A Fantom visszatér című Bond-filmekben alakította a titkos ügynököt, és ez lesz az ötödik felvonása. Tény és való, hogy elég önző dolog, hogy saját magával zárta volna le a 007-es kultuszt.

Rian Johnsonnak ez a kis balhé éppen jól jött, mivel alkotótársával, Ram Bergmannal csak később kezdik forgatni a tavaly a Disneynél bejelentett új Star Wars-trilógiát, így addig még elkészítik a Knives Out című filmjüket független produkcióban.

Craig, akinek éppen a napokban született meg kislánya Rachel Weisz színésznőtől, tavaly két független produkcióban is szerepet vállalt: a Los Angeles-i zavargásokról szóló, Lázadók című drámában és a Logan Lucky – A tuti balhé című, Steven Soderbergh rendezte bűnügyi komédiában.

Johnson képzeletben lejátszotta magában, hogy a brit színész pont jó lenne a detektív szerepére új filmjében, aminek a forgatókönyvét is saját maga írta. Meg amúgy is, már régóta szeretett volna Craiggel dolgozni.

A Star Wars: Az utolsó jedik rendezője nagy Agatha Christie-rajongó hírében áll, és az egyik interjújában el is mondta, hogy mindig is meg akarta valósítani saját gyilkosságos történetét. Johnson már kiküldte a nagyobb forgalmazóknak a szkriptet, akiket gyakorlatilag versenyeztetni fog a jogokért a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

Hát igen, ilyen, ha valaki nagyon befutott.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás