promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ők lettek a Vidor Fesztivál díjazottjai
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Polgár Csaba parádés Molnár rendezése, a A hattyú a Benedek Miklós vezette zsűri döntése alapján elnyerte a legjobb előadás és a legjobb rendezés díját, Für Anikó lett a legjobb női mellékszereplő, Izsáki Lili pedig a legjobb jelmez- és díszletért kaphatja meg az elismerést. 

Az Orlai Produkciós Iroda Az oroszlán télen című előadásban nyújtott alakításért Gálfi László a legjobb férfi főszereplő, Hernádi Judit a legjobb női főszereplő címét érdemelte ki.

De az iroda Párterápia című előadása is két elismerést szerzett: ez lett a legjobb kamaraszínházi előadás, míg a terapeutát megformáló Mészáros Máté pedig a legjobb férfi mellékszerplő díját kapta. 

A zsűri különdíját a DEKK Színház Garázsbandája nyerte el (kritikánkat ide kattintva olvashatja), a nemrég elhunyt Székhelyi Józsefet Poszthumusz Életműdíjjal tüntették ki. 

A díjazottakat a fesztivált szervező Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója, Kirják Róbert idén is személyesen keresi majd fel, hogy otthoni előadásukon, saját közönségük előtt adja át nekik az elismeréseiket.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás