promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeledik a legújabb Muse album
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bizony, a rajongók már három klippel találkozhattak a közeledő nyolcadik lemezről, ami 11 dalt fog majd tartalmazni. Eddig a Dig Down-t, a Thought Contagion-t és a Something Human-tosztotta meg velünk a Matt Bellamy vezette csapat.

Ahogy a videókból vagy az albumborítóról is látszik, a srácok az 1980-as évek popkultúráját erősen befolyásoló cyberpunk témát veszik elő, ami mostanság igen csak kezd újra népszerű válni. Elég csak arra gondolni, hogy erre alapoz a Spielberg-féle Ready Player One című film, vagy jön a Cyberpunk 2077 nevű videójáték, ami az egyik legjobban várt termék a piacon. Nos, ezeket a hullámokat a Muse is meg akarja lovagolni.

Visszatérve az album borítójára, aki érez benne egy kis Stranger Things hatást, az nagyon is jól látja, mivel az a Kyle Lambert készítette, aki a sorozat plakátját is tervezte.

Az új klip is olyan, mintha a Tron filmben lennénk. A negyedik megjelenés azért is szerepelhet kiemelt helyen, mivel a banda azt mondta az egyik interjúban, hogy The Dark Side a kedvenc felvételük a mostani albumról.

Mint már kiderült, a korábbi lemezektől eltérően egy teljesen összetett szinti-rock albumot kapunk majd a kezünkbe, amin olyan óriás nevek dolgoztak, mint Rich Costey, Mike Elizondo, Shellback, vagy Timbaland.

A Simulation Theory nevezetű albumot november 9-étől tudjuk majd tesztelni.

Most viszont jöjjön a Lance Drake rendezte (amúgy az összes mostani videót ő készítette) The Dark Side, amiben a rajongók még Vice Citys hatásokat is véltek felfedezni.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás