promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  cnet.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]A Kártyavár (House of Cards) utolsó évada a szexuális zaklatási botrányba keveredett Kevin Spacey nélkül készült el.

Főszereplővé a Spacey által megformált Frank Underwood feleségét alakító Robin Wright lépett elő. A Netflix univerzumában ő lett az USA elnöke. Robin Wright mellett többek között Michael Kelly, Diane Lane, Greg Kinnear és Patricia Clarkson is feltűnik a november 2-án debütáló záró évadban

A Kevin Spacey körüli botrány tavaly novemberben azt követően robbant ki, hogy Anthony Rapp egy interjúban azzal vádolta meg a színészt, hogy több mint harminc éve, 1986-ban egy házibuli után szexuálisan zaklatta. A kétszeres Oscar-díjas amerikai színész Rapp zaklatási vádjára azonnal reagált, és bocsánatot kért, majd azzal védekezett, hogy részeg volt, és nem emlékszik a történtekre.

Nem sokkal később Roberto Cavazos mexikói színész és az amerikai Tony Montana dokumentumfilm-rendező is vádakkal illette a sztárt: mindketten azt állították, hogy akaratuk ellenére megkörnyékezte őket szexuálisan. A színész a botrány kirobbanása után bejelentette, hogy visszavonul a nyilvánosságtól és gyógykezelésen vesz részt. 

A vádaknak köszönhetően a Netflix azonnal megszakított minden kapcsolatot Kevin Spaceyvel és rögtön leállította a Kártyavár forgatását. Spacey kirúgása 39 millió dollárjába került az internetes műsorszolgáltatónak.

A Kártyavár frissen közzétett teaser trailerében az alkotók megmutatták Franck Underwood sírját, amin a 2017-es év szerepel. Robin Wright pedig előtte áll és egy mondatban rátapint a lényegre:
Az a helyzet, Francis, hogy engem nem a hátsó kertben fognak eltemetni, és ha valaki majd részvétet akar nyilvánítani, az egy hosszú sor végére fog beállni.
A Twitter-poszthoz pedig azt írták, hogy „Tudhattad volna”.


(son&TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás