promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Troye Sivan második nagylemeze
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Troye Sivan 23 éves előadó, aki fiatal kora ellenére már régóta alakítgatja a karrierjét. Youtuberként vált ismertté, majd színészkedéssel foglalkozott, például szerepelt az X-Men kezdetek: Farkas című filmben is. Sivan most teljesen a zenei pályájára fókuszál.

Büszke az identitására: 18 évesen egy vlogban tárta a világ elé, hogy a saját neméhez vonzódik. Ahogy mondja: saját magával szúrna ki, ha nem vállalná fel önmagát, így akármennyire is ijesztő, igyekszik magabiztos lenni, mert ha az emberek magabiztosnak látják, akkor talán könnyebben el tudják fogadni.

Sivan már most óriási rajongótáborral rendelkezik, akik közül sokan már a YouTube-csatornája indulása óta figyelemmel kísérik munkáját. Mindenképpen elismerik a munkásságát és megmozdulásait, onnan is látszik, hogy 2014-ben szerepelt a Time Magazin „25 legbefolyásosabb tinédzser” listáján. Az életét csak jobban nehezítette, hogy Marfan-szindrómában szenved.

Troye zeneileg iszonyatosan érett a kora ellenére, és ez a második nagylemezén, a Bloomon is látszik. A „My My My!” januárban jelent meg az album előfutáraként. A klipet Grant Singer rendezte, akinek a nevéhez fűződik számos The Weeknd-klip, valamint Lorde „Green Light”-ja is. A dalt a Pitchfork magazin 2018 egyik legnagyszerűbb újdonságaként tartja számon.

Az albumon számos olyan dal szerepel, melyekben Sivan saját szexuális élményeiről mesél. Ilyen a lemez címadó dala a „Bloom” is, melyet a Dazed magazin szerint a legújabb meleghimnusz is lehet, Sivan pedig úgy nyilatkozott róla, hogy szeretné, ha a jövőben minden Pride-on elhangozna.

A rajongók már hallhatták a lemezről a „Dance To This” nevezetű muzsikát is, amiben az új lemezével taroló Ariana Grande is közreműködik.

Az albumot ide kattintva tudjuk letölteni vagy csak meghallgatni, ha rendelkezünk zenei streaming szolgáltatással.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás